VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

REBECCA EXTRA

"Rebecca, ébredj Rebecca! Hagyd az éjszakát, hisz vár rád Manderley!"  Manderley titokzatos világa azonban nem csak Rebeccára vár: itt az idő, hogy Ön, Kedves Olvasó, szintén belépjen ebbe a zárt és izgalmas világba a Viva la Musical! exkluzív összeállításának segítségével.

 Lévay Szilveszter és Michael Kunze Rebecca - A Manderley ház asszonya című musicalje Moszkva, Helsinki, Tokió és Bécs után idén tavasszal Magyarországon debütál, mégpedig a Budapesti Operettszínház színpadán. 
A március 18-19-i premierekig már csak pár nap van hátra, ez a kevés idő azonban pont elegendő ahhoz, hogy elmerülhessen a musical előzményeinek, keletkezésének történetében, megismerje a történet kulcsfiguráit, elolvassa a készülő produkció főszereplőinek, alkotóinak véleményét a darabról, saját szerepmegformálásukról, a próbafolyamat nehézségérél illetve örömeiről.

Természetesen a bemutató után is szeretettel várjuk Önöket, hiszen ajánlókat olvashatnak majd a különböző szereposztások által színre vitt előadásokról.

Kellemes olvasást és böngészést kívánunk!

2010. március