VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

EGYHÁZI GÉZA A KULTÚRA SOROZAT KÖVETKEZŐ VENDÉGE

A KulTúra sorozat következő évadának első vendége Egyházi Géza színész-énekes lesz. 

Régóta tervben volt ezt a közös találkozás, de nem volt könnyű szabad időpontot találni. Szezon indítóként máris sokak kedvenc előadójával, musical és operett énekesével találkozhattok a KulTúra sorozat keretében. Megtisztelő, hogy Fejes Szandra is elfogadta a meghívást, így bizton számíthattok csuda szép duettekre is. Hiszen ezeken a zenés szalonokon nem csak beszélgetünk, hanem mindig kitüntetett szerepet kap a zene is!
 
Egyházi Géza énekest, színészt sokaknak nem kell már bemutatni, hiszen régóta figyelemmel kísérik pályafutását. Színházi karrierje a Vámpírok bálja című musical 2007-es bemutatójával és annak főszerepével, Von Krolock vámpír gróf megformálásával indult. A darabot jelenleg is nagy sikerrel játsszák a PS Produkció gondozásában.
Művészi munkája elismeréseként 2010-ben megkapta a Gundel Művészeti díjat. Szabadúszóként játszott az egri, komáromi, szolnoki, kecskeméti és győri színházban is. Az Operett ( Rómeó és Júlia) és a Madách Színház ( Nyomorultak, Macskák ) mellett a Centrál Színházban is láthattuk Az egy nyári éj mosolya című Sondheim darabban.
 
Ünnepi műsorokban is számos alkalommal kap felkérés, mint Bernstein: Mise, főpap, Egy ország születése: Szent István, és a Talpra Magyar musical. RaM Colosseumban a Toldi, a Makrancos Kata előadásokban szerepelt és jelenleg a Gyöngyhajú lány balladája című musicalban játszik.
Idén a POSZT verseny előadásában játszott Pécsen a Kecskeméti Katona József Színház Csárdáskirálynő c. előadásában, ami szeptemberben a Vidéki Színházak Fesztiválja keretében Budapesten lesz - Béres Attila rendezésével - látható.
A legismertebb musical és operett főszerepekben láthatjuk jelenleg is, úgy mint a már említett, Vámpírok bálja, a Nyomorultak, Macskák, Sakk, Csárdáskirálynő, Marica grófnő, Víg özvegy, We Will Rock You.
 
Az est folyamán Fejes Szandra színész-énekes lesz vendége, akivel régi szakmai kapcsolat és barátság fűzi őket össze, több darabban játszottak együtt a Kecskeméti Katona József Színházban.
 
A KulTúra sorozatban az idei évadban is színes műsorra számíthatnak a visszatérő és az új vendégek. Októberben egy zenés úti beszámolót hallhattok a híres amerikai 66-os útról, számíthattok komolyzenei és könnyedebb műfajok jeles képviselőinek bemutatására is.
 
További információk:
 
https://www.facebook.com/KNSkult/
 
Jegyek válthatók a knskult [at] gmail [dot] com címen, továbbá a 06/204410908 elérhetőségen.
 
Jegyár: 2.900 Ft/fő