VLM Header VLM Webshop Viva la Musical! - Fedezd fel!
SNI FB TW YT

KITEKINTŐ

RETRÓ RUHADARAB A KARINTHY SZÍNHÁZBAN

Az izomláz garantált, de nem a több órás kemény edzéstől, hanem a rekeszizmokat próbáló poénoktól. A nadrág a hatvanas évek szocialista Magyarországára kalauzolja a nézőt, egy nevettetve gondolkodtató időutazásra.

TÉVEDÉSEK VÍGJÁTÉKA. SHAKESPEARE-REL ÜZENT A MÁNAK KERO

A Budapesti Operettszínház korábbi direktora jó ideje csak zenés darabot rendezett. A Szegeden majd minden évben vendégeskedő Kerényi Miklós Gábor és Herczeg Tamás, fesztiváligazgató azonban fontosnak tartották, hogy a Dóm tér színpadára mégis újra visszatérjen a próza. 

"HA EZT BACH HALLANÁ..." - TOMPOS KÁTYA ÉS A FUGATO ORCHESTRA KÖZÖS KONCERTJE

Különleges élményben lehetett része annak, aki ellátogatott múlt vasárnap este a Városmajorba. Alpár Balázs formációja, a Fugato Orchestra és meghívott vendége, Tompos Kátya egy bő két órás zenei utazásra invitálta meg a koncertre érkezőket. 

SZENVEDÉLYEK ÉS TRAGÉDIÁK - TOSCA A MARGITSZIGETEN

Puccini Toscája a mai napig a világ egyik leggyakrabban játszott operája, melynek címszerepe az egyik legkedveltebb szopránszerep.

A VARIETÉ ÖRÖK

Ha a revüszínház, a cirkusz, a kánkán és a fülledt erotika szavak kombinációjával találkozunk, garantáltan mindenkinek a híres-hírhedt mulatók jutnak az eszébe. A mulatók neve mára – és saját korukban is – egyet jelent a fergeteges színpadi show-kkal és a féktelen bujasággal. De mi is ez a hely valójában?

„VALAMI KIS SZERELEM”

Kedvesség, báj, elegancia, három művésznő, számtalan műfaj és az örök téma – könnyed szerelmi kalandozás címszavakban. Tollasbálban jártunk.

SZÉKELY DÓZSA GYÖRGY - TÖRTÉNELMI TÁNCJÁTÉK A MARGITSZIGETEN

A Magyar Nemzeti Táncegyüttes sajátos feldolgozásban vitte színre Székely Dózsa György történetét. A zenés-táncos hőskölteményt Szarka Tamás jegyzi zeneszerő-szövegíróként, a táncjátékot Vincze Zsuzsa írta, a rendező-koreográfus Zsuráfszky Zoltán.

KERESZTÜL EURÓPÁN - TOMPOS KÁTYA VARÁZSLATOS ZENEI UTAZÁSA

„Én nem tudom mi ez, de jó nagyon,
Elrévedezni némely szavadon,
mint alkonyég felhőjén, mely ragyog,
És rajta túl derengő csillagok.”

KÉT VÍGOPERA HÁZASSÁG TÉMÁBAN

Július 25-én két vígoperát láthatott a közönség a Városmajori Szabadtéri Színpadon, ahol Egyházi Géza is bemutatkozott az opera műfajában. A csengő és A titkos házasság került színre.

PIPATÚRA

A Karinthy Színház új bemutatója ezúttal is jól csengő nevekkel és elgondolkodtató történettel csalogatja a nagyérdeműt.