Hírek, beszámolók

Béres Attila is pályázik a Pesti Magyar Színház igazgatói posztjára

Béres Attila ezúttal új vizekre evez és megpályázza a Pesti Magyar Színház igazgatói címét. Lépésének komolyságát mutatja részletesen kidolgozott pályázata, melyet a Budapesti Operettszínház honlapján bárki elolvashat.

A rendezőként ismert Béres Attila ezúttal új vizekre evez és megpályázza a Pesti Magyar Színház igazgatói címét. Lépésének komolyságát mutatja részletesen kidolgozott pályázata, melyet a Budapesti Operettszínház honlapján bárki elolvashat. Az Operettszínház színház főrendezője többek közt azt is céljául tűzte ki, hogy egyfajta uniót hoz létre a Nagymező utcai és a Hevesi Sándor téri teátrum között, valamint tervbe vette mind az épület átdolgozását, mind a társulat “felújítását”. A pályázatban beszél továbbá az új évadra tervezett darabokról, valamint a két színház közti kapcsolatból adódó egyezségekről, darabcserékről és gazdasági, anyagi vonatkozásokról is.

A Magyar Színház társulata Hiller István kulturális miniszterhez címzett nyílt levélben adott hangot abbéli reményének, hogy kollégáik, Őze Áron, Guelmino Sándor és Sipos Imre nyerik majd el a színház vezetését. 

Kapcsolódó tartalmak

Eric Idle Magyarországra látogat

Volf Anna

Anna Karenina Székesfehérváron

Stern Ágnes

Rövidhírek, 2012. október

Volf Anna

Az operaház fantomja számokban

Vincze Dániel

A Pelikánmadár – új magyar daljáték a Zuglói Filharmónia műsorán

Sándor Petra