Hírek, beszámolók

100. Rebecca a Budapesti Operettszínházban

Fontos fordulóponthoz érkezett a Budapesti Operettszínház színpadán játszott Lévay-Kunze musical, a Rebecca: 2011. december 27-én este került sor a 100. előadásra. A Béres Attila által rendezett darabot 2010. márciusában mutatták be, és azóta is hatalmas sikerrel játsszák az Operettszínház művészei.

A tegnapi előadás végén a vastapsot egy pillanatra megszakítva színpadra lépett a színház igazgatója, Kerényi Miklós Gábor. A direktor elmondta, a mű sikerét jelzi, hogy ez a produkció Bukarestben elnyerte az év előadása címet, valamint a román miniszterelnök és kulturális miniszter gratulált a darab rendezőjének. Ezután színpadra szólították Béres Attilát, akinek a Menyasszonytánc után ez a második olyan rendezése, amely elérkezett a 100. előadásához. Végül színpadra lépett a produkció másik szereposztása, akiket szinte megszakíthatatlan tapssal fogadott a közönség.

A művészek két meglepetéssel is készültek a 100. előadásra ellátogatók számára: meghallgathattuk a Jöjj, szörnyű az éj című duettet Szinetár Dóra, Vágó Zsuzsi, Bereczki Zoltán és Szabó P. Szilveszter előadásában, valamint a három Mrs. Danvers, Janza Kata, Nádasi Veronika és  Polyák Lilla Szinetár Dórával és Vágó Zsuzsival a Rebecca című dalt énekelték el.

Kapcsolódó tartalmak

Mario és a varázsló (Budapesti Operettszínház)

Nagy Péter

Színházi gyereknap a Pécsi Nemzeti Színházban

Sándor Petra

Rövidhírek, 2012. szeptember

Volf Anna

Helen Mirren Laurence Olivier-díjat nyert színházi alakításáért

jambor.dorottya

Vámpírok Bálja Véradás 1

oldadmin