Hírek, beszámolók

2013-ban jönnek a Broadway musicalek

A Supervision Media és a Broadway Worldwide összefogásának eredményeképpen 2011-től négy Broadway-előadás felvételét vetíthetik a mozikban világszerte. Magyarországon a Puskin és a Corvin moziban, HD minőségben, eredeti nyelven, felirat nélkül nézhetik meg az érdeklődők a Jekyll & Hyde, a Memphis, a Putting It Together és a Smokey Joe’s Café felvételét.

A Jekyll & Hyde új szemszögből mutatja be a jó és rossz harcát. A Knight Rider és Baywatch sztárja, David Hasselhoff e musical címszerepében debütált a Broadway-n. A musical kétszer lesz műsoron, egyszer a Puskin, egyszer pedig a Corvin moziban.

A második előadás a 2010-es évben a legjobb musicalnek járó Tony-díjjal jutalmazott Memphis, amely az ’50-es évek Amerikájában játszódik. Szívmelengető történet egy fehér rádiós DJ és egy karizmatikus fekete bőrű énekesnő találkozásáról, akik örökre megváltoztatják a zenét. A zeneszerző David Bryan, a Bon Jovi Grammy-díjas billentyűse Tony-díjat kapott alkotásáért.

A Putting It Together válogatás a zeneszerző-szövegíró Stephen Sondheim humoros és megrendítő darabjaiból – kétszer is vetítik, februárban és márciusban.

A negyedik előadás a Smokey Joe’s Café címá musicall-revü, mely az eredeti, Tony-díjra jelölt szereposztással látható. Jerry Leiber és Mike Stoller közel 40 dala hangzik el a darbban ismert Broadway énekesek előadásában.

ELŐADÁSOK:

Puskin 01.23. Jekyll & Hyde: The Musical
Corvin 02.12. Memphis
Puskin 02.20. Putting It Together
Corvin 02.26. Smokey Joe’s Café
Corvin 03.12. Jekyll & Hyde: The Musical
Corvin 03.26. Putting It Together

Forrás: szinhaz.hu/vlm

Kapcsolódó tartalmak

500. Rómeó és Júlia a Budapesti Operettszínházban (2012.11.29.)

Buchmann-Horváth Emese

Összeállt a Szegény gazdagok végleges szereposztása

admin

Rómeó és Júlia – Új generáció a színpadon

Buchmann-Horváth Emese

Dvd-n is kiadják a Love Never Dies-t

Volf Anna

Vámpírok bálja fanfiction válogatás 2.

Vincze Dániel