Hírek, beszámolók

2013-ban jönnek a Broadway musicalek

A Supervision Media és a Broadway Worldwide összefogásának eredményeképpen 2011-től négy Broadway-előadás felvételét vetíthetik a mozikban világszerte. Magyarországon a Puskin és a Corvin moziban, HD minőségben, eredeti nyelven, felirat nélkül nézhetik meg az érdeklődők a Jekyll & Hyde, a Memphis, a Putting It Together és a Smokey Joe’s Café felvételét.

A Jekyll & Hyde új szemszögből mutatja be a jó és rossz harcát. A Knight Rider és Baywatch sztárja, David Hasselhoff e musical címszerepében debütált a Broadway-n. A musical kétszer lesz műsoron, egyszer a Puskin, egyszer pedig a Corvin moziban.

A második előadás a 2010-es évben a legjobb musicalnek járó Tony-díjjal jutalmazott Memphis, amely az ’50-es évek Amerikájában játszódik. Szívmelengető történet egy fehér rádiós DJ és egy karizmatikus fekete bőrű énekesnő találkozásáról, akik örökre megváltoztatják a zenét. A zeneszerző David Bryan, a Bon Jovi Grammy-díjas billentyűse Tony-díjat kapott alkotásáért.

A Putting It Together válogatás a zeneszerző-szövegíró Stephen Sondheim humoros és megrendítő darabjaiból – kétszer is vetítik, februárban és márciusban.

A negyedik előadás a Smokey Joe’s Café címá musicall-revü, mely az eredeti, Tony-díjra jelölt szereposztással látható. Jerry Leiber és Mike Stoller közel 40 dala hangzik el a darbban ismert Broadway énekesek előadásában.

ELŐADÁSOK:

Puskin 01.23. Jekyll & Hyde: The Musical
Corvin 02.12. Memphis
Puskin 02.20. Putting It Together
Corvin 02.26. Smokey Joe’s Café
Corvin 03.12. Jekyll & Hyde: The Musical
Corvin 03.26. Putting It Together

Forrás: szinhaz.hu/vlm

Kapcsolódó tartalmak

Hároméves lett a Viva la Musical!

Vincze Dániel

Musical Advent Az operaház fantomja sztárjaival

Utasi Nikolett

Kenny Ortega rendezi az In The Heights filmet

admin

Fantom 25 dvd Magyarországon is

Vincze Dániel

Jövőre, Veled, Itt és Szilveszteri gála az Operettszínházban (2016)

Buchmann-Horváth Emese