Hírek, beszámolók

A 25. évfordulós Fantom dvd egyetlen alkalommal a filmvásznon Budapesten


Mint azt Látogatóink bizonyára tudják, Magyarországon is hatalmas érdeklődés előzi meg Az operaház fantomja ősbemutatójának 25. évfordulóján rendezett nagyszabású koncert dvd felvételének megjelenését. A VLM -a Universal Pictures és a Select Video hozzájárulásával – a megjelenés estéjén, február 15-én megrendezi a kiadvány hivatalos magyarországi díszbemutatóját a Puskin moziban, a szakma neves képviselői, a Madách Színház művészei és a sajtó jelenlétében.

A káprázatos előadás filmfelvétele tehát 2012. február 15-én jelenik meg hazánkban dvd-n és bluray-n, magyar felirattal a Select Video gondozásában.

A megjelenés előtt a világ több részén is látható volt a felvétel a mozivásznon is, ám Magyarország eddig nem tartozott ezen szerencsés országok közé. A Viva la Musical! hisz abban, hogy a magyarországi rajongóknak is lehetőséget kell adni, hogy megtapasztalhassák ezt a nem mindennapi előadást a filmvásznon is, ezért mától kezdve négy hétig minden héten kisorsolunk 1 db páros belépőt a premierre, tehát összesen 8 szerencsés rajongó jelenhet meg partnerével a vetítésen. Mi több, egy extra nyertesünk VIP belépőt kap, és másodmagával a vetítés előtti állófogadáson is részt vehet! 

Ha kedvet kaptál a játékhoz, kattints ide!

Kapcsolódó tartalmak

Avenue Q – interjú Harangi Mária rendezővel

Kiss Brigitta

Bemutatódömpinggel indul az új évad a Dumaszínházban

Buchmann-Horváth Emese

Rebecca sajtótájékoztató (2010. 03. 10)

Nagy Péter

A zene világnapja – Oly távol vagy tőlem, és mégis közel

József Kriszti

Így készült az Operaház Fantomja – 6. rész

admin