Hírek, beszámolók

A 25. évfordulós Fantom dvd egyetlen alkalommal a filmvásznon Budapesten


Mint azt Látogatóink bizonyára tudják, Magyarországon is hatalmas érdeklődés előzi meg Az operaház fantomja ősbemutatójának 25. évfordulóján rendezett nagyszabású koncert dvd felvételének megjelenését. A VLM -a Universal Pictures és a Select Video hozzájárulásával – a megjelenés estéjén, február 15-én megrendezi a kiadvány hivatalos magyarországi díszbemutatóját a Puskin moziban, a szakma neves képviselői, a Madách Színház művészei és a sajtó jelenlétében.

A káprázatos előadás filmfelvétele tehát 2012. február 15-én jelenik meg hazánkban dvd-n és bluray-n, magyar felirattal a Select Video gondozásában.

A megjelenés előtt a világ több részén is látható volt a felvétel a mozivásznon is, ám Magyarország eddig nem tartozott ezen szerencsés országok közé. A Viva la Musical! hisz abban, hogy a magyarországi rajongóknak is lehetőséget kell adni, hogy megtapasztalhassák ezt a nem mindennapi előadást a filmvásznon is, ezért mától kezdve négy hétig minden héten kisorsolunk 1 db páros belépőt a premierre, tehát összesen 8 szerencsés rajongó jelenhet meg partnerével a vetítésen. Mi több, egy extra nyertesünk VIP belépőt kap, és másodmagával a vetítés előtti állófogadáson is részt vehet! 

Ha kedvet kaptál a játékhoz, kattints ide!

Kapcsolódó tartalmak

Lehoczky Zsuzsa 80. születésnapi köszöntése

Buchmann-Horváth Emese

A Monte Cristo grófját mutatja be a Békés Megyei Jókai Színház

Volf Anna

A zene világnapja – Szívből szeretni

admin

Mahó Andrea Los Angelesben

Vincze Dániel

Elfújta a szél. Közönségtalálkozó a szegedi REÖK-palotában

Rechtenwald Kristóf