Hírek, beszámolók

A Nagyerdei Szabadtéri Színpadon mutatkozik be Bolba Tamás, Szente Vajk és Galambos Attila új musicale

A Csoportterápia sikermusical szerzőhármasa a Meseautó című filmklasszikust adaptálta a zenés színpadra. Az ősbemutatót Szente Vajk rendezésében láthatja a közönség július 29-én, Debrecenben.

A Meseautó című legendás film alapján vadonatúj musical comedy készül a Madách Színház műhelyében, melynek magyarországi ősbemutatójára a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon kerül sor. Azokat a jól ismert, híres mondatokat, mint „egy a párna, egy a részvény”, vagy „a, mint Aladár, l, mint Ladár” sodró lendületű dalok kísérik.

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Azaz csak indulna, ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával. Szűcs szemet vet a lányra, ezért az autót, mint nyereményt szállíttatja a lány lakására, maga pedig sofőrnek ajánlkozik.

A filmklasszikus története Szente Vajk különleges rendezői világában kel újraéletre, a főbb szerepekben többek között Nagy Sándort, Magyar Attilát, Simon Kornélt, Szerednyey Bélát és Dobos Juditot láthatja a közönség.

A Meseautó július 29-én és 30-án, 20:00 órától látható a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. Jegyek megvásárolhatók a Színpad weboldalán. Az előadás ősztől a Madách Színházban látható.

Forrás: Nagyerdei Szabadtéri Színpad/Viva la Musical!

Kapcsolódó tartalmak

Sors bolondjai – vígjáték musicalsztárokkal

admin

Fantom a Dóm téren

Buchmann-Horváth Emese

Mágnás Miska party, 2015.09.18

Buchmann-Horváth Emese

Kirobbanó siker a Piaf Elena Rogerrel

admin

Tizenkét új bemutatóra készül a debreceni Csokonai Nemzeti Színház

Volf Anna