Hírek, beszámolók

Mától játsszák az Addams Family-t a Broadway-n

Addams FamilyA 2009-es chicagói tryout után ma este kerül színpadra első alkalommal az Addams Family musical-változata a Broadway-n. A négy hétig tartó preview-időszakot követően április 8-án tartják a hivatalos világpremiert a Lunt-Fontanne Színházban.

A musical zeneszerzője és dalszövegeinek írója Andrew Lippa (The Wild Party),  a szövegkönyv Marshall Brickman és Rick Elice (The Jersey Boys) munkája. A rendező-dizájner Phelim McDermottJulian Crouch duóhoz a chicagói sorozat alatt a producerek kérésére csatlakozott a négyszeres Tony-díjas rendező, Jerry Zaks, akinek javaslatára a musical komoly átalakításon esett át a tryout óta.

A szerzők az eredeti képregény-alakok köré vadonatúj történetet kreáltak. Színpadon az Addams Family tagjait Nathan Lane (Gomez), Bebe Neuwirth (Morticia), Terrence Mann (Mal Beineke), Carolee Carmello (Alice Beineke), Kevin Chamberlin (Uncle Fester), Jackie Hoffman (Grandma), Zachary James (Lurch), Adam Riegler (Pugsley), Wesley Taylor (Lucas Beineke) és Krysta Rodriguez (Wednesday) kelti majd életre.

Kapcsolódó tartalmak

Musical-premier a Színház- és Filmművészeti Egyetemen

admin

Csúszik a Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitása az árvíz miatt

Stern Ágnes

11 Drama Desk a Billy Elliotnak

admin

Így készült az Operaház Fantomja – 2. rész

admin

Afterparty 500. Rómeó és Júlia (Operettszínház, 2012. november 29.)

Czibulka Stella