Hírek, beszámolók

Mától játsszák az Addams Family-t a Broadway-n

Addams FamilyA 2009-es chicagói tryout után ma este kerül színpadra első alkalommal az Addams Family musical-változata a Broadway-n. A négy hétig tartó preview-időszakot követően április 8-án tartják a hivatalos világpremiert a Lunt-Fontanne Színházban.

A musical zeneszerzője és dalszövegeinek írója Andrew Lippa (The Wild Party),  a szövegkönyv Marshall Brickman és Rick Elice (The Jersey Boys) munkája. A rendező-dizájner Phelim McDermottJulian Crouch duóhoz a chicagói sorozat alatt a producerek kérésére csatlakozott a négyszeres Tony-díjas rendező, Jerry Zaks, akinek javaslatára a musical komoly átalakításon esett át a tryout óta.

A szerzők az eredeti képregény-alakok köré vadonatúj történetet kreáltak. Színpadon az Addams Family tagjait Nathan Lane (Gomez), Bebe Neuwirth (Morticia), Terrence Mann (Mal Beineke), Carolee Carmello (Alice Beineke), Kevin Chamberlin (Uncle Fester), Jackie Hoffman (Grandma), Zachary James (Lurch), Adam Riegler (Pugsley), Wesley Taylor (Lucas Beineke) és Krysta Rodriguez (Wednesday) kelti majd életre.

Kapcsolódó tartalmak

POSZT – zenés előadások a családi színházi fesztiválon

Volf Anna

Szentivánéji álom jövőre is a szabadtérin!

admin

Bemutatkozik a TüPo Társulat

Mezőfi Orsolya

Külvárosi legenda Miskolc belvárosában: Liliom

halasi.vivien

Edith és Marlene – Bemutató a Centrál Színházban

Volf Anna