Hírek, beszámolók

Addams Family musical a Broadway-n

Ahogy arról a musicales híroldalak többször is beszámoltak, a Wild Party szerzője, Andrew Lippa, valamint a Jersey Boys két szerzője, Marshall Brickmanés Rick Elice musicalt ír az Addams Family képregény alapján. Már a műhely-előadásokat is nagy érdeklődés kísérte, tegnap pedig végre a bemutató időpontjára és a szereposztásra is fény derült.

A Broadway-premier előtti próba-sorozatot Chicagóban tartják majd 2009 őszén. A szükséges változtatások, átírások után 2010 márciusában debütál a musical New Yorkban, a világpremier időpontja 2010. május 11.

A szereposztásra nem nagyon lehet panasz. Gomez szerepében a Producerek sztárja, a kétszeres Tony-díjas Nathan Lane lép majd színpadra, aki már a musical műhelyelőadásain is részt vett. Bebe Neuwirth, a Chicagóból és a Sweet Charty-ből ismert – szintén kétszeres Tony-díjas – színésznő Morticia szerepében tűnik majd fel.
A sztárok sorát a kétszeres Tony-jelöltek folytatják: Terrence Mann (The Scarlet Pimpernel, Nyomorultak, A szépség és a szörnyeteg) Mal Beineke, Carolee Carmello (Lestat, Parade) Alice Beineke, míg Kevin Chamberlin (Seussical) Uncle Fester szerepét kapta.
Nagymamaként Jackie Hoffmant (Hairspray, Xanadu) láthatja majd a közönség. A Rock of Ages-ből ismert Wesley Taylor lesz Lucas Beineke, Wednesday szerepét pedig a Spring Awakening és az In The Heights ensemble-tagja, Krysa Rodgriguez kapta, akinek ez lesz az első főszerepe a Broadway-n.

forrás: playbill.com

Kapcsolódó tartalmak

Artúr király búcsút int Londonnak

admin

József Attila a nagyszínpadon

Krista Adrienn

Díjátadó és ünnepi gála a Magyar Operett Napján

Buchmann-Horváth Emese

Ismerd meg a Tony-jelölteket!

admin

Meghirdette a 2014-es évad műsorát a Szegedi Szabadtéri

Sándor Petra