Hírek, beszámolók

Adele dalaival lép színpadra a Harlem Gospel Choir

2016. december 9-én és 10-én Budapesten lépnek fel a gospel műfaj koronázatlan királyai, a New York-i Harlem Gospel Choir tagjai. A különleges koncerten két magyar tehetség, Király Linda és Arnóczky Noémi is velük énekel majd.

A karácsonyi készülődés sűrűjében rendhagyó előadás várható a gospel műfaj koronázatlan királyaitól 2016. december 9-én és 10-én a Millenáris Teátrumban valamint a Hotel Boscolo báltermében. A korábbi kirobbanó sikerre való tekintettel négy koncerten – két időpontban adják elő műsorukat az afro-amerikai zene nagykövetei, a Harlem Gospel Choir tagjai.

A New York-i Harlem negyed templomainak csodás hangulatába nyer évről-évre betekintést a magyar közönség. A Harlem Gospel Choir koncert mindig tartogat valami újat, meséset, különlegeset a rajongók számára: idén Adele előtt tisztelegnek és a művésznő csodaszép dalaiból válogattak egy csokorra valót. A repertoárból nem hiányozhat a Hello, a Skyfall vagy a When we were young. Az idei koncerten fellép két magyar tehetség, Király Linda és Arnóczky Noémi is.

Király Linda amerikai születésű magyar énekesnő. Nyolcéves kora óta énekel, már gyermekként számos Broadway-siker adaptációjában kapott szerepet, mint a 42nd Street, vagy az Annie. Klasszikus zenei tanulmányait tizenkét évesen kezdte, pályája töretlen sikerrel ível egyre magasabbra, több kontinenst is meghódítva. Szeret ingázni a zenei stílusok között. A gospelérzés szeretettel tölti el.

Arnóczky Noémi 5 évesen kezdte zenei tanulmányait, elsőként zongorázni tanult. Karvezetés szakon szerzett diplomát, kimagasló énekesi és előadói képességeit a mai napig nagy sikerrel kamatoztatja. Zenei fantáziája, energiája határtalan, ez érzékelhető lesz ezen a koncerten is.

A koncert négy alkalommal látható, 2016. december 9-én a Millenáris Teátrumban 15:00 és 19:00 órától, illetve másnap, december 10-én 15:00 és 19:00 órától a Hotel Boscolo báltermében.

Jegyek a jegy.hu hálózatában kaphatók.

Kapcsolódó tartalmak

Isten pénze – Interjú Szabó P. Szilveszterrel

Sándor Petra

Jó estét, Nyár! – Interjú Siménfalvy Ágotával

Buchmann-Horváth Emese

21 éves csongrádi lány énekel a hollywoodi sikerszerző budapesti koncertjén

Buchmann-Horváth Emese

A dzsungel könyve jeltolmácsolással a Pécsi Nemzeti Színházban

Volf Anna

Luxemburg grófja premier és jótékonysági árverés az Operettszínházban

Buchmann-Horváth Emese