Hírek, beszámolók

Könnyed zenés revü a Vidám Színpadon

Április 11.-én és 12.-én mutatja be a Vidám Színpad a nagy sikerű Broadway musical-revüt (I Love You, You are Perfect, Now Change), ÁJLÁVJU címmel. 

Az előadás az off-Broadway leghosszabb ideje játszott zenés produkciójának számít, több, mint 11 éve folyamatosan játsszák. Itthon a Madách Színház mutatta be elsőként a musicalt „Te édes, de jó vagy, légy más!” címmel 2004 novemberében.

A Vidám Színpadon áprilisban öt előadással nyitó előadást Harangi Mária rendezi. A musical-revüt kettős szereposztásban játssza majd kilenc fiatal, tehetséges színész: Andrádi Zsanett, Balogh Anna, Fekete Linda, Horváth Andor, Janicsek Péter, Radnay Csilla, Simon Kornél, Vári Kovács Péter és Zöld Csaba.

Az első felvonásban a párkeresés gyötrelmein, a szinglilét ellentmondásosságán és a „se veled, se nélküled” típusú kapcsolatok csapdáján szórakozhatunk, míg a második felvonás arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi történik, ha mégis bekövetkezik a „katasztrófa” (összeházasodtunk, gyerekeink születnek), hogyan éljük azt túl?

Kapcsolódó tartalmak

Musical "morzsák" Franciaországból

admin

Új gótikus musicalek a láthatáron!

admin

Mary Poppins jegyelővétel – sorban álltak a nézők a Madách Színház előtt

Utasi Nikolett

Dorian Gray

Stern Ágnes

Rátóti Zoltán további öt évre kapott megbízást a kaposvári színház vezetésére

Volf Anna