Hírek, beszámolók

Anconai szerelmesek a beteg kaposvári színészekért

A Karaván Művészeti Alapítvány és a Csiky Gergely Színház közösen jótékonysági előadást tart március 16-án, a színház két súlyos betegségen átesett és felépülőben lévő színészének támogatására.

A kezdeményezés Nyári Oszkár és Tóth Géza ötleteként indult el. Ők mindketten évtizedek óta a kaposvári Csiky Gergely Színház társulatának tagjai. Színészi munkájuk mellett azonban szabad idejükben egy nemes vállalkozás vezetői: Nyári Oszkár a roma és nem roma gyerekek tehetséggondozását célul kitűző Karaván Művészeti Alapítvány elnöke, Tóth Géza pedig az alapítvány művészeti vezetője. Szándékuk a színházművészet segítségével a fiatalok termékeny együttműködését, kreativitásuk fejlődését elősegíteni. Most egy másik nem kevésbé nemes célért dolgoznak minden erejükkel, tehetségükkel és lelkesedésükkel, s ebben támogatóra találtak a Csiky Gergely Színház vezetésében és minden dolgozójában, így kerül az Anconai szerelmesek még egyszer újra a nagyszínpadra. A tavalyi évadban nagy sikerrel futó előadás az Alapítvány produkciója, azonban minden benne szereplő színész a Csiky Gergely Színház társulati tagja. A színház minden színésze és dolgozója egyöntetűen a kezdeményezés mellé állt, s az előadás teljes bevételét kollégáiknak ajánlják.

 

Forrás: 7ora7.hu

Kapcsolódó tartalmak

200. Vámpírok bálja jubileumi előadás (Magyar Színház, 2013. szeptember 1.)

Czibulka Stella

A dzsungel könyve Komáromban

Sándor Petra

Musicalpremierek a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház jubileumi évadában

Volf Anna

ÖRDÖGÖLŐ JÓZSIÁS – BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ, 2013.03.28. (SZERÉNYI, VÁGÓ, KOCSIS, SIMÉNFALVY, CSUHA, BRASCH, KÉKKOVÁCS, VÖRÖS, VIZI)

Buchmann-Horváth Emese

13: új tini-musical a Broadway-n

admin