Hírek, beszámolók

Már próbálják az Anna Kareninát Veszprémben

Amint arról korábban már hírt adtunk, a veszprémi Petőfi Színház tűzi műsorára a jövő évadban Kocsák Tibor és Miklós Tibor Anna Karenina című musical-operáját. A musicalt szeptembertől láthatja a közönség repertoárdarabként, azonban az érdeklődők június 10-én már egy előbemutató keretében betekintést nyerhetnek a készülő produkcióba.

Az előadás rendezője Szerednyey Béla, a címszerepben Halas Adelaidát, a Petőfi Színház művésznőjét, Karenin szerepében pedig a Madách Színház művészét, Sasvári Sándort láthatja majd a közönség, míg Levint Varga Miklós formálja majd meg. Vronszkij szerepét Szeles József énekli, míg a további karaktereket Nyirkó István, Módri Györgyi, Keresztes Gábor, Dominek Anna, Szűcs Krisztina, Soltis Eleonóra, Baranyi Pétert Kőrösi Csaba, Tóth Loon, Máté P. Gábor, Főző Ditta, Bokor Attila, Dávid Roland, Csekő Brigittá és Kalocsa Ágnes alakítják. 
Nagy feladat előtt áll mindenki, a társulat alkalmas arra, hogy ilyen kihívásoknak is megfeleljen. Szeretném, ha a színház a jövőben is az ilyen nagy és szép feladatokról szólna. Ehhez kívánok mindenkinek jó munkát és sok sikert! -mondta a próba előtti köszöntőjében Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója.
 

Kapcsolódó tartalmak

Mi jöhet még?! – utolsó előadás

Vincze Dániel

Bemutatta a műsortervet és a társulatot a Nemzeti Színház új igazgatója

Volf Anna

25 éves a Padlás

Liga Mihály

Interjú Bencze Ilonával

Imre

Rendhagyó műsor az idei Tony-gálán

admin