Hírek, beszámolók

Anything Goes!!!

Véget ért nyereményjátékunk, melynek keretében egy szerencsés nyertesünk 2 db belépőjegyre tehetett szert a Mi jöhet még?! (Anything Goes) című musical június 22-ei előadására Szulák Andrea főszereplésével!

Kérdésünk a következő volt:
Az Anything Goes első előadásait Bostonban tartották, ám a világ előtt a Broadway-n, az Alvin Theatre-ben (mai Neil Simon Theatre) mutatkozott be a darab. De mikor is volt pontosan ez a nagy sikerű Broadway- premier?
 

A helyes válasz:

1934. november 21.
Szerencsés nyertesünk CSERNYÁK KRISZTINA, akinek szeretettel gratulálunk!
Az Anything Goes magyarországi ősbemutatóját tehát ma este tartják a Bakáts téren.
Cole Porter darabja óriási sikert aratott szerte a világban. Cole Porter a 20-as évek Amerikájának egyik leghíresebb dalszövegírója és zeneszerzője. A nevével fémjelzett darab az egyetlen ’30-as évekbeli musical, amelyet azóta is rendszeresen játszanak a világ számos pontján. A zeneszerző legnépszerűbb dalai kerültek bele ebbe a bolondos vígjátékba. Az “I Get a Kick Out of You”, “You’re the Top” vagy a címadó dal több mint hetven éve örvendenek változatlan népszerűségnek olyan előadók tolmácsolásában, mint Frank Sinatra vagy Bing Crosby.
 
A szereposztásról és az alkotókról itt olvashatsz bővebben, jelmezes képeket pedig a galériában tekinthetsz meg!
Azok, akiknek ezúttal nem kedvezett a szerencse, ne csüggedjenek, hiszen hamarosan újabb nyereményjátékkal jelentkezünk! Azoknak a regisztrált felhasználóinknak pedig, akik szívesen megtekintenék a Producerek c. musicalt Bécsben, javasoljuk exkluzív nyereményjátékunkat, melyre már rengeteg helyes megfejtést kaptunk! (A játékhoz regisztráció szükséges).

Kapcsolódó tartalmak

Merj élni, meghalni bárki tud – Frida ősbemutató az Átrium Film-Színházban

Buchmann-Horváth Emese

Catherine Zeta-Jones a Broadway-n?

admin

Ma felragyognak a fények a Szegedi Szabadtéri Játékokon!

admin

The Blues Brothers (Margitszigeti Szabadtéri Színpad, 2012. augusztus)

Czitrovszky Balázs

Elisabeth – Berlin

Nagy Péter