Hírek, beszámolók

Lekerül Londonban az Avenue Q

2006 júniusában mutatták be Jeff Marx, Robert Lopez és Jeff Whitty Tony-díjas musicalét Londonban. Eredetileg limitált, féléves játszási szériára tervezték az Avenue Q londoni bemutatkozását, de a hatalmas közönségsikernek köszönhetően hosszabbítottak.

Az eredeti játszóhelyet, a Noël Coward Színházat 2009 áprilisában át kellett adniuk a Calendar Girls című előadásnak, így ekkor bejelentették az Avenue Q levételét. A bejelentés hatására váratlanul megnőtt a jegyeladás, ezért a producerek úgy döntöttek, hogy új helyen, a Gielgud Színházban folytathatják a show-t Princetonék. Egy év múlva, 2010 márciusában innen is költözniük kellett, ezúttal a Hair élvezett elsőbbséget az Avenue Q-val szemben. A londoni produkció így a harmadik játszási helyén, a Wyndham’s Színházban fejezi be a több mint négy évesre nyúlt sorozatot 2010. október 30-án.
 
Sajtóközleményében Kate Monster leszögezte, hogy nagyon jól érezték magukat a londoni Avenue Q-n, de mindannyian felnőttek végre, és szeretnének jobb környékre költözni. Trekkie pedig olyan helyet keres, ahol gyorsabb az internet…
 
Avenue Q, London:
 

Kapcsolódó tartalmak

Bemutatkozik az Össz-Hang Társulat

Buchmann-Horváth Emese

Musical-tervek a Universal Pictures háza tájáról

admin

Avenue Q – interjú Kovács Géza bábrendezővel

Kiss Brigitta

Nine trailer

admin

Megnyerhető és előrendelhető a Love Never Dies!

Vincze Dániel