Hírek, beszámolók

Az Isten pénze Baján

Charles Dickens Karácsonyi ének című világhírű regényéből készült az Isten pénze című musical, mellyel az idei adventi ünnepvárást szeretné a Bajai Fiatalok Színházának társulata még felejthetetlenebbé tenni.

Dickens alkotásai ismét reneszánszukat élik – s az Isten pénze különösen aktuális darab: a szeretetről, az élet valódi értékeiről, családról, barátságról, felelősségről szól. Ebenezer Scrooge, a dúsgazdag, hideg szívű, kapzsi bankár karácsony éjjelén szembesül saját kegyetlenségével. Minden, amit addig felépített, egész élete, a kis nincstelen árvából lett milliomos alakja egyszerre csak semmit sem ér. Miközben elhunyt üzlettársa, Jacob Marley szellem alakban végigkíséri életének valamennyi állomásán – a múlt, a jelen és a jövő karácsonyain – lehangolóan üres látvány fogadja. Ahogy a zsebeit egyre dagadtabbra tömte, úgy ürítette ki a szívét. És erre most kell rádöbbennie. A kérdés már csak az: vajon van-e visszaút, jóvá tudja-e tenni mindazt, amit elrontott…

Müller Péter színpadi változata rendkívül gazdag: rengeteg jelenetet és figurát láthatunk a színpadon. A csodálatos dallamok Tolcsvay László, az igényes dalszövegek Müller Péter Sziámi alkotói kvalitásait dicsérik. Kiváló musical, jobbnál jobb dalokkal, melyet jó szívvel ajánlunk minden korosztálynak – karácsonyi ajándék az egész családnak!

 

Az előadás időpontjai:

Bérletes előadás:                    2012. december 8. (19 óra)

Bérletszünetes előadások:      2012. december 9. (17 óra), 14. (19 óra),

16. (17 óra), 21. (19 óra)

 

Helyszín:                                 Bajai Városi Színházterem

 

Jegyek válthatók elővételben a Bácskai Kultúrpalota Jegyirodájában (Baja, Szentháromság tér 3., Tel.: 79/321-341).

Jegyárak:1800,-  1400,-  1200,-  1000,-  500,- Ft.

(Csoportos látogatás esetén minden 25 fő után 1 fő részére ingyenes kísérőjegyet biztosítanak!)

 

Kapcsolódó tartalmak

Broadway-siker lesz a Green Day musical?

admin

Priscilla a Broadway-n

admin

Daljáték szerelemről és hazáról

Vincze Dániel

Poligamy musical sajtótájékoztatója (Madách Színház, 2013. szeptember 2.)

Czibulka Stella

Videó a My Fair Lady olvasópróbájáról

admin