Belföld Hírek, beszámolók

Az Opera megtartja a Billy Elliot 29 előadását

Az alábbiakban változatlanul adjuk közzé a Magyar Állami Operaház sajtóközleményét.

“A Magyar Állami Operaház biztosítja nézőit arról, hogy megtartja Billy Elliot című produkciójának 29 előadását – miközben az összesen 44 db, június-júliusra tervezett alkalomból 15-öt törölni volt kénytelen az elmúlt hetek sajtóvitái nyomán. Félreértések elkerülése végett aláhúzzuk: az előadásokat nem a sajtóvita miatt hagyjuk el, hanem a sajtóvita nyomán visszaesett érdeklődés miatt.

Aki bízik az Opera érvelésében, még több mint 20 előadásra válthat jegyet – akár ma is, hisz kedd óta napi két előadásban újra táncol Billy. Egyes bennünket támadó portálok tájékozatlansága, szándékos félrevezetési kísérlete és hamis információinak cáfolataként csak hivatalos lapunkat, a www.opera.hu oldalt ajánlhatjuk, ahol minden előadás értékesítési helyzetére rálátnak a kedves látogatók, és természetesen vásárolhatnak is. (Itt jegyezzük meg, hogy szakmai gyakorlat szerint minden előadás emeleti szektorai zárva vannak – tehát még nincsenek eladva –, azokat akkor nyitjuk meg, ha az előadások földszinti, jól látó helyei már elfogytak.)

A Billy Elliot-produkció két éve megy, eddigi 90 előadását 101 ezren látták. Ezúton is köszöni nézői bizalmát a Magyar Állami Operaház

Ókovács Szilveszter
főigazgató
Magyar Állami Operaház
www.opera.hu”

Kapcsolódó tartalmak

Saját színház épül Frodónak

admin

Mamma Mia 100. jubileumi előadás a Madáchban – lánykéréssel

Motyovszki Márton

Mi jöhet még?!

oldadmin

Hirtelen, a Nő! – Nagy Sándor zenés estje

Volf Anna

A Bajadér (Miklósa E.-Dolhai A., Szendy Sz.-Kerényi M. M., Oszvald M.-Csere L.) – Operettszínház 2014. 09. 17.

Stern Ágnes