Hírek, beszámolók

Mindenki John Barrowmant akarja

John BarrowmanJohn Barrowman neve idehaza talán a Doctor Who című sorozat kapcsán ugrik be sokaknak. A musicalrajongók számára bizonyára fontosabb információ, hogy a brit színész a Sunset Boulevard-tól a Chicagón keresztül a Company-ig számtalan musical főszerepét eljátszotta a West Enden és a tengerentúlon. Több szólólemezt is kiadott, ezen kívül elmaradhatatlan zsűritagja a BBC casting-műsorainak, így a jelenleg futó I’d Do Anything-nek is.
Az utóbbi időben színpadi munkássága kicsit háttérbe szorult, a legújabb hírek szerint viszont hamarosan ismét viszontláthatja őt London közönsége. Csak még kérdéses, hogy melyik darabban.

 

Jelen pillanatban a brit színházi világ két legbefolyásosabb alakja küzd Barrowman kegyeiért. Az ismert producer, Cameron Mackintosh a Barnum című musical 2009-es felújításának címszerepében szeretné őt látni. A másik „kérő” Andrew Lloyd Webber, aki felajánlotta neki a most készülő „Fantom 2” címszerepét. A szenzációs ajánlatok közül talán a Barnum tűnik kevésbé kockázatos választásnak, ugyanakkor Webber-világpremierben sem kap minden nap főszerepet az ember.
Barrowman még nem döntött. Egy viszont biztos: 2009-ben akár így, akár úgy, de visszatér a musicalszínpadra.

forrás: broadwayworld.com

Kapcsolódó tartalmak

Mától látható a magyar mozikban a négy Oscarra jelölt Nine

admin

Nyavalyások – Próba, 2009. március 23.

Nagy Péter

Elfújta a szél próba – Serbán Attila

Liga Mihály

Villáminterjú Mahó Andreával Los Angelesből

Vincze Dániel

Billy Elliot az Erkel Színházban

Volf Anna