Hírek, beszámolók

Bemutatkozik az Össz-Hang Társulat

A Mikulás igazi musical-ínyencséggel érkezik az idén: sztárvendégeket is felvonultató ALAPHANG című előadásával debütál az Össz-Hang Zenés Színházi Társulat december 6-án.

Különleges eseménynek lehet részese, aki ellátogat 2014. december 6-án 19 órakor a Magyarok Házába. A musical-irodalom klasszikusaival lép színpadra ezen az estén először az Össz-Hang Zenés Színházi Társulat, akik magukról így vallanak weboldalukon: “nyolc ember, akik egyhangúlag, de nem egyhangúan szeretnének együtt játszani és megteremteni az összhangot zenében és színjátékban egyaránt.”

“Október elején kezdtük el a közös munkát. A társulat tagjai olyan emberek, akiknek van civil foglalkozásuk, amely a  megélhetésüket biztosítja, de a zenés színház szerelmesei, és a hobbinál sokkal többet jelent számukra az éneklés és a színpad. A cél, hogy fejlődjenek, hogy együtt játsszanak, és ha úgy hozza az élet, akár foglalkozást is válthassanak. Zömmel régi tanítványaimból áll a csapat és a legjobb barátomból, akit azt hiszem egy életre megfertőztem a színházzal.” – meséli Nádasi Veronika, az est egyik sztárvendége, rendezője és műsorvezetője, aki egyben a most alakult társulat művészeti vezetője is. “Számomra nagyon fontos, hogy ez a csapat nem gyors sikerre vágyik, hanem fejlődni és tanulni szeretne, aminek jutalma már a megérdemelt siker lehet. Így fokozatosan haladunk majd. Éppen ezért a bemutatkozó esten “csak” dalok lesznek, néhol színháziasabb köntösben, néhol koncertszerűen. A későbbiekben viszont már mindenképpen saját darabokat szeretnénk bemutatni, amelyeknek a tánc és próza ugyanúgy alkotóeleme lesz. December 6-án hallhatóak lesznek olyan nagy klasszikus musicalek részletei, mint a Mozart!, a Rudolf, a Rebecca vagy éppen A nyomorultak, de ugyanúgy lesznek ínyencségek például a Vámpírok báljából, a Pókasszony csókjából vagy az Abigélből.”

Az újonnan alakult társulat bemutatkozó előadásán a tehetséges fiatalok olyan rutinos és közkedvelt vendégművészekkel együtt játszanak és énekelnek majd együtt, mint Peller Anna és Szabó P. Szilveszter. És hogy miért pont erre a két kollégára esett a választás? “Mindkét kollégám művészi és emberi értékrendje is példaértékű számomra. Tudják, hogy a színészet nem csak egy szenvedély, egy karrier, hanem egy szakma is, aminek mindketten kiváló képviselői. Sokat jelent nekem, hogy első szóra vállalták a felkérést és lemondtak tiszteletdíjukról a társulat javára, hiszen az est célja a bemutatkozás mellett az, hogy segítsen megteremteni az anyagi bázist a társulat további működéséhez. A későbbiekben pedig – reményeim szerint – tanári minőségben is részt vesznek majd az Össz-Hang megteremtésében.

A bemutatkozó előadásra jegyek 2200 Ft-os áron kaphatók a www.jegy.hu oldalon, valamint az ismert jegyirodákban. Próbálj szerencsét játékunkon is, ahol páros belépőt nyerhetsz!
 

A L A P H A N G
az Össz-Hang Társulat bemutatkozó előadása

Magyarok Háza – 1053 Budapest, Semmelweis utca 1-3.
2014. december 6. szombat 19 óra

Szereplők:
Baukó Bernadett
Borosán Eszter
Kecskeméti Zsuzsi
Krett Dávid
Kukta Dóra
Ondrik János
Potyó Krisztián
Putnoki László

Sztárvendégek:
Nádasi Veronika
Peller Anna
Szabó P. Szilveszter

Rendező: Nádasi Veronika
Koreográfus: Borosán Eszter
Zongorán közreműködik: Kéménczy Antal

Kapcsolódó tartalmak

Love Never Dies filmvetítés (2012. május 8., Aréna Pláza)

Czibulka Stella

Rómeó és Júlia – 10.! – közönségtalálkozó

Stern Ágnes

Anconai szerelmesek 2 – Ősbemutató szombaton a nyíregyházi színházban

Volf Anna

Dvd-n az A Tale of Two Cities

admin

I Love a Piano – Utoljára a Madách Színházban

Buchmann-Horváth Emese