Hírek, beszámolók

Bereczki Zoltán Mező Misivel lép fel a Magyar Színházban

Folytatódik az Illúzió koncertsorozat, a következő állomás március 7-én, a Magyar Színházban lesz.

Bár alig ismerik egymást, két dolog összeköti Bereczki Zoltánt és Mező Misit: egy dal és egy énekesnő. A dal a Magna Cum Laude legnagyobb slágere, a Vidéki sanzon, az énekesnő pedig nem más, mint Veres Mónika Nika.

Bereczki Zoltán évek óta kedveli Mező Misi munkásságát. Az énekes-színész még a legelső A Nagy Duettben ismerkedett meg közelebbről a Magna Cum Laude Vidéki sanzon című dalával.

„Távolról rajongtam a zenéjükért, nem ismerjük egymást igazán, még csak közös buliban sem voltunk az évek során. Azt viszont látom, hogy Mező Misi fantasztikus előadó, aki tiszta szívvel, sallangmentesen, lélekből énekel. Nagy álmom volt vele dolgozni, és most elfogadta a meghívásomat a március 7-i budapesti nagykoncertemre. Nem mellesleg van két közös pont is az életünkben” – mondta el Bereczki Zoltán, akinek a Magna Cum Laude Vidéki sanzon című száma azóta a kedvence, amióta 2011-ben elénekelhették Peller Mariannal együtt a szórakoztató tévéműsorban. Nika tehetségét pedig mindketten nagyra tartják.

„Mező Misi a Voice-ban ráadásul Nika mentora volt, én pedig régóta együtt dolgozom vele. Arra gondoltam, hárman együtt is színpadra állhatunk – és így is lesz!” – tette hozzá az énekes.

 

forrás: szinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

Jövőre Kylie Minogue musical Londonban?

Utasi Nikolett

Musicalfilmek előkészületben

admin

Csúszik Az operaház fantomja DVD és Blu-ray megjelenése

Potyó Krisztián

Aranyborjú premier

Liga Mihály

Feke Pál: Musical Live koncert – A zenekari próbán jártunk

Vincze Dániel