Hírek, beszámolók

A Susan Boyle őrület folytatódik

A Britain’s Got Talent tehetségkutató műsor legújabb szériájában tűnt fel az azóta már világszenzációnak számító 47 éves brit háziasszony, Susan Boyle, aki a Nyomorultak I Dreamed A Dream című dalával nem csak a zsűrit, de a közönséget is levette a lábáról.

Az elképesztő népszerűséget mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a hölgy azóta számtalan talkshow vendége volt, az I Dreamed A Dream pedig az ő előadásában nézettségi rekordokat dönt a Youtube-on. Boyle tisztelői között olyan színpadi nagyságok is vannak, mint példaképe, Elaine Paige, vagy Fantine-t az eredeti londoni előadásban megformáló Patti LuPone.

Les Miserables HighlightsA tehetségkutató műsorban nem Susan Boyle volt az egyetlen közönségkedvenc, aki a Schönberg-Boublil szerzőpáros musicaléből választott bemutatkozó dalt. Egy másik versenyző, Jamie Pugh a Bring Him Home-mal aratott hatalmas sikert.
A hirtelen támadt érdeklődést kihasználva a mai napon ismét a boltok polcaira került a Nyomorultak eredeti londoni szereposztásának válogatás cd-je. A felvételen többek között Colm Wilkinson, Patti LuPone, Michael Ball és Frances Ruffelle előadásában hangzanak el a musical dalai.

Susan Boyle hangjára Andrew Lloyd Webber is felfigyelt, és úgy nyilatkozott, hogy szívesen látná az énekesnőt valamelyik musicalében. Talán ennek a gesztusnak is köszönhető, hogy Boyle egy Webber-dallal folytatta szereplését a tehetségkutató műsorban, hiszen vasárnap a Memory-t hallhatta tőle a közönség.
A hírek szerint Webber már ki is találta, hogy hol tudná kamatoztatni Susan tehetségét: a jövendőmondó szerepét szánja neki készülőben lévő, Phantom: Love Never Dies című musicalében.

Kapcsolódó tartalmak

Fantom: elkészült az előzmény-musical

Volf Anna

Megjelent az István, a király jubileumi hangfelvétele

admin

József extra – május 24.

Nagy Péter

A lázadás szimbóluma. Óriási siker a Hair szegedi premierjén

admin

Ég és föld között Mahó Andreával és José Curával

Rechtenwald Kristóf