Hírek, beszámolók

Broadway-előadás az interneten

A László Miklós Illatszertár című vígjátéka alapján készült She Loves Me című musicalt június 30-án láthatták a felhasználók.

A Laura Benanti, Zachary Levi és Jane Krakowski nevével fémjelzett musical az 1930-as években játszódik egy illatszerboltban, amelynek két alkalmazottja nem is sejti, hogy egymással folytat romantikus levelezést.

A nyolc Tony-díjra jelölt előadás – amely David Rockwellnek hála meg is kapta a legjobb látványért járó trófeát -, július 10-ig fut a Studio 54-ben a Roundabout Theatre Company társulat előadásában – írta a The Hollywood Reporter című filmes portál.

Az internetezők június 30-án nézhették meg először a darabot a BroadwayHD szolgáltatás révén, 9,99 dollárért (2700 forint). A közvetítés után az előadásról készített felvétel bekerült a szolgáltatás könyvtárába.

László Miklós 1936-ban írt Illatszertár című vígjátékának első filmváltozata 1940-ben készült The Shop Around the Corner címmel, James Stewart és Margaret Sullavan főszereplésével. A második változat, az 1949-ben In the Good Old Summertime címmel filmre vitt musical sztárja Judy Garland volt, míg az 1998-as A szerelem hálójában (You’ve Got Mail) főszerepeit Tom Hanks és Meg Ryan alakította.

A Jerry Bock, Sheldon Harnick és Joe Masteroff által adaptált She Loves Me című többször felújított musicalt először 1963-ban mutatták be New Yorkban. A Studio 54-ben futó mostani előadást Scott Ellis rendezte és Warren Carlyle koreografálta.

Forrás: MTI

Kapcsolódó tartalmak

Kálmán Imre Teátrum és Riviera Girl sajtótájékoztató

Buchmann-Horváth Emese

Virágot Algernonnak premier party (Budapesti Operettszínház, 2015.11.20.)

Buchmann-Horváth Emese

Eggyel több előadást tartanak az Evitából a szombathelyi Iseumi Szabadtéri Játékokon

Volf Anna

Zenés filmben kapott szerepet Sarah Jessica Parker

Volf Anna

Egri Padlás

admin