Hírek, beszámolók

Új zenés sorozatot tervez a Glee atyja

Kristin ChenowethA Glee kitalálója és készítője, Ryan Murphy néhány nappal ezelőtt egy sajtótájékoztatón elárulta, hogy egy felnőtteknek szóló zenés komédia-sorozat megvalósításán dolgozik. Az ötlet ihletője a Glee-ben is rendszeresen megjelenő Kristin Chenoweth, Murphy ugyanis kifejezetten az ő számára írja majd az új szériát. A sorozat teljesen független lenne a Glee-től, így Chenoweth sem April Rhodes karakterét vinné tovább.

Ryan Murphy a sajtótájékoztatón természetesen a Glee következő évadáról is beszélt, és újabb részleteket árult el a folytatásról.

SPOILER!

A tervek szerint Susan Boyle a karácsonyi epizódban szerepelhet, de nem saját magát alakítja majd. Kurtnek köszönhetően a sorozatbeli karaktere nagy külső átalakuláson esik át. Susan Boyle természetesen énekelni is fog, méghozzá a karácsonyi albumának egyik dalát adja elő az epizódban.
Murphy elmondta, hogy a stáb éppen a Britney Spears epizódot forgatja, ami Brittany (Heather Morris) köré épül majd.
Neves rendezőkból sem lesz hiány a második évadban, ha minden a tervek szerint alakul. A Hairspray rendezője, Adam Shankman az évad első felének egyik epizódját rendezi, de Baz Luhrmant (Moulin Rouge) is szeretnék meghívni a jövőben. A Rocky Horror Show epizód rendezője maga Ryan Murphy lesz. Ez a rész október második felében kerül adásba, és Murphy megerősítette, hogy egészen biztosan elhangzik majd benne a Time Warp.

Kapcsolódó tartalmak

Bicska Maxi újra a Víg színpadán

Buchmann-Horváth Emese

Igen, hazaérkeztem!

Vincze Dániel

Jótékonysági előadás (Operettszínház, Erdei kalamajka, 2012. 02. 22.)

Czibulka Stella

A II. Madách Musical Pályázat újabb fordulója ért véget

Buchmann-Horváth Emese

Kiosztották a Whatsonstage-díjakat Londonban

admin