Hírek, beszámolók

Cher életéről készül musical

Az Oscar- és Grammy-díjas énekesnő életéről és karrierjéről Rick Elice ír darabot, melyben Cher legnagyobb slágerei is helyet kapnak.

A legfrissebb hírek szerint a készülő produkció producere az a Jeffrey Seller lesz, aki az immár Pulitzer-díjas Hamilton című musicalen is dolgozott. Az előadásban hallható lesz többek között az “I Got You Babe,” a “Gypsies”, a “Tramps and Thieves,” a “Take Me Home,” a “Believe,” és az “If I Could Turn Back Time” című Cher dal is.

Az énekesnő a közösségi hálón anno már hírt adott arról, hogy musical készül az életéről, akkor azt írta: “Három különböző színésznő szerepel majd a darabban, a fiatal énemet egy ifjú sztár személyesíti meg a ‘Sony és Cher’ évekből, egy másik színésznő a Belive turné időszakát jeleníti meg, végül az aktuális életemet is bemutatjuk egy harmadik szereplővel.”

Az egyelőre ‘Cher: The Musical’ címet viselő produkció a Broadwayn mutatkozhat be, az író, Rick Elice pedig így mesélt róla: ”Nem vagyok egy Cher fanatikus, de amikor elkezdtem dolgozni a projecten, magam is meglepődtem mennyi mindent tudok erről a fantasztikus nőről. Lassan kész az első változat, melyet hamarosan neki is megmutatok, már alig várom, hogy mit szól hozzá…”

Cher több mint 100 millió albumot adott el világszerte, 2002 és 2005 között világrekordot döntött azzal, hogy búcsúturnéjával több mint 450 millió dollárt gyűjtött össze a koncertjegyekből, és ezzel olyan csillagokat utasított maga mögé, mint Tina Turner vagy Madonna – így lett az élő koncerttel legtöbbet kereső női előadó a popzene történetében.

Ám nemcsak a zenei életben alkot maradandót, Oscar-díjat is nyert a Holdkórosok című film egyik szerepéért, láthattuk többek között a Maszkban, a Sellőkben, a Silkwoodban, a Dívában, az Eastwick-i boszorkányokban, a Tea Mussolinivel című filmben.

forrás: szinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

Ma debütál a Broadway-n a Shrek

admin

Cigánykerék Egerben

admin

Szerelmi thriller a soproni MKB Musical Arénában!

Krista Adrienn

Az ördög (Karinthy Színház)

Buchmann-Horváth Emese

Mandy Patinkin koncert beszámoló

admin