Hírek, beszámolók

Csakazért is szerelem bemutató Csepelen

2014. március 1-én mutatták be a Csakazértis szerelem című musicalt Csepelen a Turay Ida Színház előadásában. Topolcsányi Laura írta, Halasi Imre rendezte az új zenés darabot, amely a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb zenekarának, az Első Emeletnek dalait dolgozza fel.

Az előadás a címét is  a zenekar egyik slágerétől kölcsönözte. Hatalmas volt az érdeklődés az új musical iránt, hiszen az Első Emelet 2013. december 28-án lépett utoljára közönsége elé. Pár héttel a Papp László Sportarénában adott búcsúkoncert után azonban bejelentették, hogy zenés darab készül dalaikból. A produkcióban részt vesznek az együttes tagjai is, hiszen Berkes Gábor zenei szerkesztőként működik közre, Patkó Béla (Kiki) pedig újra színpadra áll a rajongók legnagyobb örömére.

1986-ban a Havanna lakótelepen járunk, ahol egy szombat esti házibuliba, illetve annak előkészületeibe csöppenünk. Egy testvérpár él itt nagyszüleivel (Hüvösvölgyi Ildikó, Mikó István), és az édesanyával (Keresztes Ildikó), aki még hétvégén is dolgozik, hogy gyermekeinek szebb jövőt teremthessen. Az idősebb testvér (Sövegjártó Áron) története bontakozik ki ezután a színpadon. Az esti buliban megismerkedik egy amerikai-magyar lánnyal, Izabellával (Rárósi Anita), akivel egymásba szeretnek. Nem várt események, egy rosszindulatú szomszéd, két rendőr és egy szigorú apa (Sasvári Sándor) nehezíti meg a szerelmesek életét. De végül természetesen minden jóra fordul, és a boldog befejezés sem várat magára. 

Kapcsolódó tartalmak

Billy Elliot az Erkel Színházban

Volf Anna

Nyílt meghallgatás az Operettszínházban

admin

Mária – musical a Szegedi Szabadtéri Játékokon

Rechtenwald Kristóf

Szerdán tavasz lesz – sajtótájékoztató

oldadmin

Mágikus díszlet készül a Jekyll és Hyde szegedi bemutatójára

Volf Anna