Hírek, beszámolók

Csonka András új szerepben

Új taggal bővült a Jézus Krisztus Szupersztár csapata: 2013. január 31-én mutatkozik be Csonka András Heródes szerepében. 

Csonka András tavaly ősszel nagy sikerrel debütált a Madách Színházban a Mary Poppins című musical mindig vidám kéményseprőjeként, és Berti után most egy újabb karakterrel ismerkedik. Január 9-én egy nyilvános próba keretében megmutatta, hogy halad az önimádó, szarkasztikus, gúnyolódó Heródes megformálásával. Szirtes Tamás elmondta, a nagy sikerrel futó, nemrég századik előadását ünneplő darab komorabb, sötétebb világához képest Heródes egy showsztár, egy komédiás, de a mélyben irigy és féltékeny Jézusra. A Madách Színház igazgatója szerint a színész jól ráérzett erre a kettősségre, épp ezért „nagyon való neki ez a szerep”.

Csonka András úgy érzi, felelősség belépni egy sikeres produkcióba, és Heródes egyetlen dalát mindenfajta előzmény nélkül az adott pillanatban tökéletesen előadni. Bertit egyfajta jutalomjátéknak tekinti, de Heródes is hálás szerep, mert a saját személyiségétől nagyon eltérő, egzaltált karaktert kell megformálnia. A színész azt is elmondta, az első musicalélménye épp a Madách Színházhoz köti, az idén harminc éve bemutatott Macskák annyira lenyűgözte, hogy még a szünetben sem állt fel a helyéről.

Kapcsolódó tartalmak

Váltságdíj – Nárcisz és Echo (Operettszínház, 2014. 04. 16.)

Stern Ágnes

Budapesti Tavaszi Fesztivál 2012

Stern Ágnes

MASZK Gála 2017

Buchmann-Horváth Emese

Fantom-premier egyszerre négy helyszínen

admin

A Zsinórpadlás kísérlete a Színházak Éjszakáján

Vincze Dániel