Hírek, beszámolók

Dancs Annamari az Év hangja Erdélyben

Az erdélyi előadók közül Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház színésznője lett az év női hangja a Transilvanian Music Awards-on.

Az MCP Programiroda és a Sepsi Rádió által idén első alkalommal megszervezett Transilvanian Music Awards 2012 díjkiosztó gáláját március 30-án tartják Sepsiszentgyörgyön. A rendezvényen 23 kategóriában osztanak ki szakmai elismeréseket. A jelöltek listája szakértői vélemény alapján állt össze, és a közönség döntött a nyertesekről.

Az erdélyi előadók kategóriájában – szoros versenyben – Dancs Annamari szerezte meg az első helyet.

„Sepsiszentgyörgyi vagyok, de az elmúlt hónapokban Budapestre tettem át a székhelyem. Az Operettszínházban egyre több, gyönyörű lehetőséget kapok arra, hogy musical és operett szerepekben bizonyíthassak, de a pop nagyon fontos helyet tölt be az életemben. Ez utóbbi pedig főként Erdélyhez köt, ahol már ismernek és elismernek, mint ez utóbbi díj is igazolja. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, igyekszem minél többet hazajárni. Ígérem, hogy Magyarországon sem hanyagolom ezt a zenei stílust és nagyon szeretném a magyar közönséget is meghódítani” – mondta Annamari.
 

Kapcsolódó tartalmak

Musical készül a Ghost-ból

admin

Győri Evita Premier

admin

Giacomo Puccini: Tosca

Rechtenwald Kristóf

MADÁCH FORTISSIMO klub: új beállók a József és a színes szélesvásznú álomkabátban

Czitrovszky Balázs

Feke Pál lemezbemutató koncertre készül

József Kriszti