Hírek, beszámolók

Decemberi programok a Szolnoki Szigligeti Színházban

2011 decemberében a bérletes előadások mellett bérletszünetes előadásokkal és szilveszteri gálaműsorral várja nézőit a Szolnoki Szigligeti Színház. A nagy sikerre való tekintettel visszatér a színház színpadára a Jézus Krisztus Szupersztár, illetve az angol humorral fűszerezett Imádok férjhez menni című zenés vígjátékot is megtekinthetik az érdeklődők. Az idei év gyerekdarabjának, A Négyszögletű Kerek Erdőnek bérletszünetes előadása december 7-én 11 órakor lesz.

A hagyományos szilveszteri gálaműsor idén sem maradhat el. A 2011. december 31-én 21:30-kor kezdődő műsorra jegyek csak korlátozott számban válthatók, ám az otthon maradók is együtt tölthetik a szilvesztert a Szigligeti társulatával és vendégművészeivel: a műsort az MTV1 élőben sugározza.

Fellép többek között: Bot Gábor, Füredi Nikolett, Kalapács József, Kálmán György, Koós Réka, Mécs Károly, Molnár László (Győri Nemzeti Színház), Nyári Zoltán, Sáfár Mónika, Szombathy Gyula, Tahi Tóth László, valamint a Szigligeti Színház társulata.

forrás: www.szigligetiszinhaz.hu

Kapcsolódó tartalmak

A Centrál Színház privatizációjáról döntött a Fővárosi Közgyűlés

Volf Anna

Sasvári Sándor a Millenáris Teátrumban koncertezik április végén

Vincze Dániel

Halasi Imre rendezi A muzsika hangját Egerben

Sándor Petra

Ez van – Ősbemutató a Gózon Gyula Kamaraszínházban

Volf Anna

Illúzió vagy valóság – pillanatba fagyasztott színházi élmények

admin