Hírek, beszámolók

Dedikált I.K.3.0. DVD-t a karácsonyfa alá!

November 25-én került forgalomba az idén nyáron 30 éves jubileumát ünneplő István, a király szegedi előadásait megörökítő DVD. 

A két korongból álló gyűjteményen megtekinthető a teljes produkció, amelyet az augusztus 17-i, szegedi előadáson rögzítettek, valamint az extrák között találjuk a rockopera jubileumi díszelőadásának werkfilmjét, valamint a RaM Colosseumban júniusban bemutatott Kőműves Kelement is.

Az István, a király jubileumi előadásában olyan neves művészek léptek fel, mint Feke Pál a címszerepben, továbbá a Koppányt alakító Stohl András, valamint Udvaros Dorottya, Blaskó Péter, Tompos Kátya, Radnay Csilla, László Zsolt, Novák Péter és Szemenyei János. Stohl András, Blaskó Péter és Radnay Csilla pedig a Kőműves Kelemen című rockballadában is láthatóak. Utóbbi előadás a RaM Colosseum repertoárján továbbra is megtekinthető.

A produkció facebook-oldalán megjelent hírek szerint pedig a nemrég megjelent DVD-t Szörényi Levente és Bródy János, valamint a rendező Alföldi Róbert fogja dedikálni december 15-én, vasárnap délelőtt 11 órakor a Láng Téka Könyvesboltban (1137. Budapest, Pozsonyi út 5.)

forrás: I.K.3.0. produkció

Kapcsolódó tartalmak

Elbúcsúzik a Made in Hungária

Buchmann-Horváth Emese

Novemberben érkezik a Gladiátor giga musical

Buchmann-Horváth Emese

Szenved a Billy Elliot, tarol a The Book of Mormon a Broadway-n

Volf Anna

Sokszínű Musical Paletta Gyöngyösön

admin

Előkészületben: Brokeback Mountain, az opera

admin