Hírek, beszámolók

Last 5 Years és Tick Tick BOOM újra Londonban

A londoni Duchess Színházban kerül színpadra öt-öt előadás erejéig Jason Robert Brown illetve Jonathan Larson önéletrajzi ihletésű kamara-musicale.

Notes From New YorkA kétszereplős Brown-musical, a The Last 5 Years (Volt öt évünk) Jamie, a feltörekvő fiatal író, és színésznő szerelme, Cathy történetét meséli el. A musical a 2001-es chicagói premier után 2002-ben került az off-Broadway-re, ahol Drama Desk Díjjal jutalmazták. Londonban a Menier Chocolate Factory színpadán debütált, ezt egy rövid játszási sorozat követte a West Enden.
A Dutchess Theatre produkciójában az Avenue Q-ból ismert Julie Atherton valamint Paul Spicer (Taboo) lép majd színpadra május 6. és 10. között.

A tick, tick… BOOM! (Robbanás előtt) a Rent szerzőjének önéletrajzi musicale, melyet Larson halála után öt évvel, 2001-ben mutattak be az off-Broadway-n az eredeti egyszereplős változathoz képest kissé módosított formában. Londonban először a Menier Chocolate Factory-ben, az off-West Enden játszották a musicalt 2006 nyarán, a West Enden pedig most fog bemutatkozni a tick, tick… BOOM! a Dutchess Theatre produkciójaként.
A musicalt Julie Atherton (Avenue Q), Paul Keating (A Little Shop of Horrors) és Leon Lopez (Rent Remixed) főszereplésével láthatják a nézők május 13-tól 17-ig.

Kapcsolódó tartalmak

Luxemburg grófja premier és jótékonysági árverés az Operettszínházban

Buchmann-Horváth Emese

Charles Aznavour musicalt készít Toulouse-Lautrec életéről

halasi.vivien

24601

Rechtenwald Kristóf

Halálos tavasz a Városmajorban

Buchmann-Horváth Emese

Rövidhírek, 2013. február

Volf Anna