Hírek, beszámolók

Edvin Marton újra Budapesten

Edvin Marton, a magyar származású világhírű hegedűművész legújabb koncertjét a hazai rajongók is megtekintheik 2016. április 17-én a Budapest Kongreszusi Központban.

Edvin Marton egyedi szuggesztív előadásmódjával varázsolja el a nagyérdemű közönségét Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt. Ötvözi a klasszikus és a rock hangzást, amelynek köszönhetően egyedi hangzásvilágot, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein. 

Ennek az egyedi összeállításának köszönheti, hogy arany és platina lemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában. Koncertjei a világ minden részén teltházasak. 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió közvetítésének köszönhetően.

További díjak között van egy 2008-as MTV Europe Award, valamint egy Amerikai Televíziós Emmy-díj a legjobb eredeti kompoziciónak (ABC Television Network).

2016 márciusában debütál Edvin Marton fantasztikus új showműsora Edvin Marton: Rock Symphony címmel.

Az előadás keretében Edvin Marton és zenekara bemutatja a legnagyobb slágereket az új albumról. A lista hosszas és változatos, többek között Vivaldi: Viharja is felcsendül majd, de hallhatjuk a Clocks című slágert a Coldplaytől, a Bohemian Rhapsodyt a Queentől, a Nothing Else Matterst a Metallicától és sok más izgalmas zenei csemegét.

Az est különlegessége még, hogy Edvin Marton egy 1699-es Antonio  Stradivari hegedűn játszik majd, melynek értéke 7 millió dollár.

Kapcsolódó tartalmak

Budapesti Nyári Fesztivál 2012 – jelmeztervek

Volf Anna

Musical Pályázat – Madách Színház (2010.03.03)

Nagy Péter

Vidéki Színházak Fesztiválja és zenés színház Szekeres Adriennel a Tháliában

Buchmann-Horváth Emese

Carmen sztárszereposztással a Margitszigeten

Buchmann-Horváth Emese

Mire nevel a musical?

Sándor Petra