Hírek, beszámolók

Egy darabot a szívemből – Máté Péter és Cserháti Zsuzsa emlékest

Augusztus 28-án, vasárnap 19.30 órától Máté Péter és Cserháti Zsuzsa legszebb és legismertebb dalai csendülnek fel a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A tavalyi nagysikerű margitszigeti koncert folytatásaként az idén a Városmajori Szabadtéri Színpadon kerül sor az Egy darabot a szívemből című emlékkoncertre, részben új előadói gárda közreműködésével. Máté Péter és Cserháti Zsuzsa dalaival augusztus 28-án búcsúzik a 2011-es Budapesti Nyári Fesztivál.

A két felvonásból álló esten Máté Péter eredeti zenekara, a Főnix kíséri az énekeseket, fúvósokkal kiegészítve, Ruff Tamás vezényletével.

A műsor első részében Máté Péter slágerei – Elmegyek, Egy darabot a szívemből, Hull az elsárgult levél, Azért vannak a jó barátok…  – hangoznak el Csonka András, Vastag Tamás és Szomor György előadásában.

A második részben Cserháti Zsuzsa örökzöld dalaiból ad elő válogatást Fehér Adrienn, Fésűs Nelly és Jónás Andrea. Felcsendül többek között a Porshe szerelem, az Édes kisfiam, a Kicsi gyere velem és a Hamu és gyémánt.

Az előadásra játékunkon most jegyeket nyerhetnek.

 

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu,személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) vagy a helyszínen-

Rendelés telefonon: 06 1 / 301 01 48

További információ, szereposztások és friss hírek: www.szabadter.hu

Kapcsolódó tartalmak

Orfeum Fesztivál a Kálmán Imre Teátrumban

Buchmann-Horváth Emese

Broadway-színészek és musicalkoncert a New York City Operában

admin

Sweet Charity a Magyar Színházban

admin

Április elején kezdődnek a Shrek a Musical színpadi próbái

Buchmann-Horváth Emese

Rátóti Zoltán a kaposvári színház új igazgatója

admin