Hírek, beszámolók

Emlékezzünk a csillagokra! est a RaM Colosseumban

A RaM Colosseumban tartja új műsorának bemutatóját a Budapest Jazz Orchestra. Október 9-én Szulák Andreával közös koncertjükön a legfényesebb csillagokra, Cserháti Zsuzsára, Máté Péterre, Ella Fitzgeraldra és Frank Sinatrára emlékeznek.

Nem először zenél együtt a Budapest Jazz Orchestra (BJO) és Szulák Andrea: ez alkalommal egy újabb különleges programmal, az Emlékezzünk a csillagokra! című esttel várják a közönséget. A koncerten négy nagyszerű művész – két magyar és két külföldi – dalai csendülnek fel. A slágerek, amelyeket egykor Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Ella Fitzgerald és Frank Sinatra énekelt, ezúttal a népszerű jazz formáció felfogásában szólalnak meg.

Ezzel az esttel olyan csillagok előtt szeretnénk tisztelegni, akik örökre az égre írták a nevüket tehetségükkel, kisugárzásukkal, egyéniségükkel és előadásmódjukkal. Bízunk abban, hogy ezzel a programmal méltó emléket állítunk nekik. A BJO és Szulák Andrea számos sikeres közös koncertet adott már, most sem fogunk csalódást okozni a közönségnek – mondta Kollmann Gábor, az együttes vezetője.

A programban többek között olyan slágerek csendülnek fel, mint a Zene nélkül mit érek én, A boldogság és én, az I’ve got you under my skin és a Summertime. A fellépést Szulák Andrea meghívott vendégei teszik még teljesebbé. Egy-egy dallal érkezik majd Berkes Gabriella és Farkas Gábor Gábriel is, akiket a budapesti és vidéki színházak zenés műsoraiból ismerhet a közönség.

A koncertre jegyek online a www.ramcolosseum.hu és a www.jegy.hu oldalon, a RaM Colosseum jegyirodáiban (Westend, Mammut I., Harris köz) és a helyszíni jegypénztárban kaphatók.

forrás:ramcolosseum.hu

Kapcsolódó tartalmak

Zenés bemutató a Benczúr Házban

Volf Anna

Határtalan napok – Miskolci Nemzeti Színház

Buchmann-Horváth Emese

XXI. századi dzsungel könyve

Sándor Petra

Vadregény – Into the Woods premier party (Magyar Színház, 2014. április 26.)

Czibulka Stella

Madách Színház Musical Pályázat II. – Második döntő

Buchmann-Horváth Emese