Hírek, beszámolók

Ének az esőben – Városmajori Szabadtéri Színpad

Ki ne emlékezne a fantasztikus amerikai filmszínész, táncművész és koreográfus, rendező Gene Kelly káprázatos filmjére, a zseniális koreográfiákra, a bravúros sztepptánc-jelenetekre, a remek humorra és a nagyszerű alakításokra.

Ha mégis akadna ilyen, akkor sem nézheti rekeszizom-próbáló nevetés és elismerő csettintés nélkül ezt a kedves történetet, mely az amerikai filmgyártás hőskorában, a némafilm leáldozta és a hangosfilm megjelenése idején játszódik.

A hangosfilm lerántja a leplet a színészi tehetségtelenségről és előtérbe helyezi a kreativitást, az ének- és tánctudást, a prózai megszólalás hitelességét. Mindez számtalan bohózati szituációt eredményez, mire végre a szerelmesek találkoznak, és minden zsák megtalálja a maga foltját. A három legendás énekes-táncos főszerepet Zayzon Csaba, Egyed Brigitta és Stefancsik Annamária – a Pannon Várszínház fiatal művészei játsszák, a bravúros tánckoreográfiák Bóbis László kétszeres szteppvilágbajnok munkái.  Az előadás rendezője Vándorfi László. Minden korosztály számára ajánljuk e felhőtlen színházi pillanatokat.

Időpont: 2011. július 14. csütörtök 20.00

Helyszín: Városmajori Szabadtér Színpad

A Városmajori Szabadtéri Színpadon egész nyáron fedett nézőtér várja a közönséget! Válogasson kedvére a sokszínű programból, foglalja le helyét már most!

Jegyek országosan kaphatók az ismert jegyirodákban.

Jegyvásárlás kezelési költség nélkül online: szabadter.jegy.hu –n, személyesen a Szabad Tér Jegyirodában (Nagymező u. 68.) vagy a helyszínen.

Rendelés telefonon: 06 1 / 37 55 922

További információ, szereposztások és friss hírek: www.szabadter.hu

 

Kapcsolódó tartalmak

Into the woods – Vadregény premier a Magyar Színházban

Liga Mihály

A Centrál Színház privatizációjáról döntött a Fővárosi Közgyűlés

Volf Anna

Jirí Menzelnek tetszett a Sose halunk meg

admin

HSM3 – rekord az első hétvégén

admin

Búcsúzott az Illúzió koncertsorozattól Bereczki Zoltán

halasi.vivien