Hírek, beszámolók

Építik a Jekyll & Hyde díszletét Szegeden

Június 25-én, hétfőn elkezdték a Szegedi Szabadtéri Játékok idei első bemutatójának, a Jekyll és Hyde-nak díszletét építeni, szerdán megérkezett Molnár László rendező a Dóm térre, szombattól pedig már a teljes stáb a démoni thriller-musicalt próbálja.

Már gőzerővel próbálják a Dóm téren a szabadtéri játékok nyitóprodukcióját, a Jekyll és Hyde thriller-musicalt, mely a Győri Nemzeti Színházzal közös előadásként kerül színre július 6-án, 7-én és 8-án. A premierig már csak egy hetük van a színészeknek és alkotóknak, úgyhogy rendkívüli az izgalom a stábtagok körében.

Molnár László rendező már szerdán megérkezett Szegedre, hogy figyelemmel kísérje a hét elején megkezdett díszletépítési munkálatokat. „Nagyon jól érzem magam a Dóm téren. Minden rendben halad, úgyhogy egy gyönyörű színpadkép és egy lenyűgöző atmoszférájú színházi tér fogadja a hamarosan érkező színészeket” – fejtette ki az első napon a rendező. A Lucy-t és Emmát játszó Janza Kata és Tunyogi Bernadett a többi színésszel szombaton érkezett meg a helyszínre.

Aki ezt a hetet sem bírja ízelítő nélkül, a Klauzál téren vethet egy pillantást Kentaur díszletterveire, melyek nagyszerűen érzékeltetik, milyen hangulatra számíthatnak a nézők a borzongatóan este alatt.

Videó a díszletek építéséről:

Forrás: szegediszabadteri.hu

Kapcsolódó tartalmak

Gérard Depardieu Napóleon szerepében Szegeden

Rechtenwald Kristóf

Több mint kert – hivatalosan is megnyílik a Múzeumkert Garden & Lounge

Buchmann-Horváth Emese

A Grimm-testvérek titka

admin

Elfújta a szél próba – Janza Kata

Liga Mihály

Különleges West Side Story előadás készül az Erkel Színházban

Buchmann-Horváth Emese