Hírek, beszámolók

Érinthetetlenek – pop-musical a Margitszigeten nyáron

Idén nyáron egy új, érdekes produkció is helyet kap a Margitszigeti Szabadtéri Színpad műsorán, amiben Andrádi Zsanett új oldaláról, producerként mutatkozik be, valamint a Hang-villa titkaival rendezőként sikeresen debütáló Simon Kornél ismét rendezőként bizonyíthatja tehetségét.

Mai szemmel nézve már-már klasszikusnak tűnhet egy kellemes modorú maffiafőnök, naiv felesége és elragadóan szépséges lányának élete, akik gazdagságuknak köszönhetően minden törvény és hatalom felett állva élik mindennapi életüket. A maffiafőnök életekről és milliókról dönt, a feleség pogácsát süt, de inkább süttet, míg szeretett lányuk szerelmes lesz a város legdörzsöltebb rendőrnyomozójába. New York, az 1960-as években.

Az Érinthetetlenek producerei, Andrádi Zsanett és Tóth Ádám, Tallér Edina író és Simon Kornél rendező magasra tették a lécet, hiszen nem csak látványvilágában, színpadi technikájában lesz merőben új és egyedi az előadás, de szereposztásában is a legkiválóbb musical színészekkel együtt dolgozva műfajteremtő alkotással készülnek a margitszigeti bemutatóra.

Előadás időpontok:

2012. július 28.,29.,30. július 1.

Kapcsolódó tartalmak

Cleo: új musical-film Hollywoodból

admin

Egy éj Velencében, avagy a golyók háborúja (Budapesti Operettszínház)

Nagy Péter

Ének az esőben – Operettszínház (Gömöri-Kerényi-Jenes)

Buchmann-Horváth Emese

Dirty Dancing – Berlin

Nagy Péter

Zenés költeményben kel életre Toldi Miklós története

Volf Anna