Hírek, beszámolók

Evergreen – Válogatás a legszebb Streisand dalokból

Barbra Streisand fél évszázadnyi munkásságából szemezget a magyar musicaljátszás három dívája, Náray Erika, Polyák Lilla és Szulák Andrea december 6-án a Budapest Kongresszusi Központban.

2013-ban, a Zsidó Nyári Játékok keretében mutatkozott be először az Evergreen című koncert, melynek apropója egy dupla jubileum volt: 1963-ban alakult meg a Stúdió 11 és az évben jelent meg a „The Barbra Streisand Album” című lemez, amellyel a rendkívüli tehetségű művésznő pályája elindult. 2015. december 6-án a Budapest Kongresszusi Központ ad otthont a különleges estnek, ahol Náray Erika, Polyák Lilla és Szulák Andrea interpretációjában hallhatja a közönség az amerikai díva dalait. 

A két párhuzamosan és sok-sok síkon zajló életutat megannyi örökzöld dallam köti össze, melyek az elmúlt öt évtized meghatározó zenei élményei voltak. Ezeket a dalokat szerkesztették egy folyammá, fogalmazták újra vonósokkal kiegészített zenekarra, Náray Erika, Polyák Lilla és Szulák Andrea személyében pedig olyan népszerű, igényes, nyitott művészeket találtak szólistának, akik partnerek voltak a különleges és izgalmas alkotómunkában.

A három művésznő rendkívül érzékenységgel formálja meg a Barbra Streisand által előadott, sok esetben igen bonyolult kompozíciókat. A koncerten felcsendülnek a legfontosabb, emblematikus dalok: a Send In The Clowns, a My Man, a How Do You Keep The Music Playing és a Papa Can You Hear Me.

Az előadásra jegyek a produkció oldalán, a feltüntetett jegyirodákban, valamint az Interticket hálózatában vásárolhatók.

Kapcsolódó tartalmak

Búcsúzik a Hairspray

admin

Átadták a Bujtor-emlékgyűrűt a Veszprémi Petőfi Színházban

Volf Anna

Örömzene – Interjú Bereczki Zoltánnal

Buchmann-Horváth Emese

Abigél 200. (Thália Színház, 2014. 04. 09.)

Buchmann-Horváth Emese

Barbra Streisand a Gypsy musicallel tér vissza

Sándor Petra