Hírek, beszámolók

Már kaphatók a jegyek a Fantom 2-re!

Ma délelőtt tartják a várva várt sajtótájékoztatót Andrew Lloyd Webber legújabb musicaljének részleteiről. Az Operaház Fantomjának folytatása a Love Never Dies címet viseli, az első preview-t 2010. február 20-án tartják a londoni Adelphi Theatre-ben, míg a hivatalos világpremierre 2010. március 9-én kerül sor, melyet egy november 11-i New York-i és egy 2011-ben tartandó ausztrál premier követ.

A jegyek 24.25 és 67.50 font között mozognak, és mostantól foglalhatók többek között a www.loveneverdies.com, a www.reallyuseful.com és a www.seetickets.com oldalakon.
A hatalmas érdeklődéssel várt produkció címszerepében a jelenlegi londoni Fantom, Ramin Karimloo, Christine-ként Sierra Boggess (A kis hableány), Meg szerepében pedig Summer Strallen (The Drowsy Chaperone) lép színpadra.

A Viva la Musical szeretné meghálálni egyre gyarapodó törzsközönségének a figyelmet és a támogatást, ezért elindítja eddigi legnagyobb szabású nyereményjátékát, melynek keretében egy szerencsés játékosunk londoni hétvégét nyerhet partnerével! És ha ez még nem lenne elég, hogy az élmény teljes legyen, megajándékozzuk nyertesünket 2 belépővel a Love Never Dies egy előadására! Aki kedvet kapott a játékhoz, látogasson el ide: http://www.vivalamusical.com/quiz_phantom2.php

 
Sok szerencsét kívánunk!

Kapcsolódó tartalmak

Szenvedélyek és tragédiák – Tosca a Margitszigeten

Buchmann-Horváth Emese

Eden Espinosa a Hairben

admin

Jászai-díj Dolhai Attilának és Sasvári Sándornak

Sándor Petra

Jézus Krisztus Szupersztár – Dolhai Attila (Szolnoki Szigligeti Színház)

Schmidt Barbara

Érinthetetlenek – pop-musical a Margitszigeten nyáron

Kiss Brigitta