Hírek, beszámolók

Már kaphatók a jegyek a Fantom 2-re!

Ma délelőtt tartják a várva várt sajtótájékoztatót Andrew Lloyd Webber legújabb musicaljének részleteiről. Az Operaház Fantomjának folytatása a Love Never Dies címet viseli, az első preview-t 2010. február 20-án tartják a londoni Adelphi Theatre-ben, míg a hivatalos világpremierre 2010. március 9-én kerül sor, melyet egy november 11-i New York-i és egy 2011-ben tartandó ausztrál premier követ.

A jegyek 24.25 és 67.50 font között mozognak, és mostantól foglalhatók többek között a www.loveneverdies.com, a www.reallyuseful.com és a www.seetickets.com oldalakon.
A hatalmas érdeklődéssel várt produkció címszerepében a jelenlegi londoni Fantom, Ramin Karimloo, Christine-ként Sierra Boggess (A kis hableány), Meg szerepében pedig Summer Strallen (The Drowsy Chaperone) lép színpadra.

A Viva la Musical szeretné meghálálni egyre gyarapodó törzsközönségének a figyelmet és a támogatást, ezért elindítja eddigi legnagyobb szabású nyereményjátékát, melynek keretében egy szerencsés játékosunk londoni hétvégét nyerhet partnerével! És ha ez még nem lenne elég, hogy az élmény teljes legyen, megajándékozzuk nyertesünket 2 belépővel a Love Never Dies egy előadására! Aki kedvet kapott a játékhoz, látogasson el ide: http://www.vivalamusical.com/quiz_phantom2.php

 
Sok szerencsét kívánunk!

Kapcsolódó tartalmak

A Macskák az Óbudai Nyár programkínálatában

Volf Anna

Szakcsi Lakatos Béla az egri Cigánykeréken

admin

Dalok új szólamban

Czitrovszky Balázs

Anna Karenina Veszprémben?

admin

Elhunyt Balogh Erzsi, a Madách Színház művészeti titkára

Volf Anna