Hírek, beszámolók

Feke Pál: Musical Live koncert – A zenekari próbán jártunk

Március 18-án tartotta első próbáját Feke Pál és zenekara az Operettszínház és a Madách Színház színészének közelgő élő nagykoncertjére, amely március 29-én kerül megrendezésre az MKB Musical Arénában Sopronban.

Minden újonan készülő produkció egyik legizgalmasabb pontja az első próba, amely Feke Pál számára semmiképp sem ismeretlen, hiszen a musical színész számtalan bemutató úgynevezett ülőpróbáján vett már részt. Ezúttal az ő vezetésével gyűlt össze Budapest egyik közkedvelt próbatermében a zenekar, hogy megkezdjék a felkészülést a március végi nagykoncertre. A négy órás próba során Pali és zenekara a progamban szereplő dalok minden apró részletét átgondolva alakították ki a koncert hangzásvilágát és a végleges műsort.

A koncert címe ugyan Musical Live, így természetesen nem maradhatnak ki az István, a király vagy a Jézus Krisztus Szupersztár legendás dalai, de sok filmzene, magyar és külföldi sláger is megszólal – utóbbiak közül több ezen a koncerten lesz hallható először magyar szöveggel. A dalokat áthangszerelt, rockos formában hallhatják a nézők, de akusztikus megszólalással is készülnek az alkotók. Sztárvendégként hárman is színpadra lépnek majd Sopronban: Tóth Gabi, Keresztes Ildikó és Serbán Attila, akik valamennyien készülnek szóló dallal, illetve duettet is énekelnek Palival.

A zenekart Neumann Balázs (billentyű), Kékkői Zalán (gitár), Studniczky László „Zsatyi” (gitár), Vámos Zsolt (basszusgitár) és Tiba Sándor (dob) alkotják majd, vokalistaként pedig Fehér Adrienn Emerton-díjas színész-énekest láthatja a közönség.

Fényképek itt: http://vivalamusical.hu/galeria/feke-pal-musical-live-koncert-%E2%80%93-a-zenekari-proban-jartunk

Jegyek kaphatók: http://soproniarena.jegy.hu/auditwiev.php?eid=253755&aid=1967&vid=265

 

Kapcsolódó tartalmak

Jótékonysági gálaest a Színházi Világnap alkalmából

admin

Bereményi Géza lehet a Thália és a Mikroszkóp új igazgatója

Volf Anna

Mamma Mia!

Nagy Péter

Nagymacskát fogadott örökbe a Madách Színház

Buchmann-Horváth Emese

Sakk fotóspróba (Nagy Balázs-Baranyai Annamária-Molnár Erik)

Stern Ágnes