Hírek, beszámolók

Feke Pál: Musical Live koncert Sopronban

Március 29-én, szombaton 19 órakor a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház művésze, a Junior Prima és Artisjus-díjas musical színész, Feke Pál ad élő koncertet a Soproni MKB Musical Arénában, aki már számos musical főszerepét játszotta el a csarnokban (Jézus Krisztus Szupersztár – Jézus, Evita – Che, Miss Saigon – John, A 3 Testőr – Richelieu bíboros, Aida – Radames, István, a király – István).

Feke Pál immár harmadik koncertjével érkezik Sopronba, ezúttal Musical Live címmel. A látványos koncert színpadán nem lesz egyedül, hiszen a zenekar mellett sztárvendégként Tóth Gabi, Keresztes Ildikó és Serbán Attila is színesíti az estét, mely során ismert filmzenék, világslágerek és musicalek hangzanak el rockos hangszerelésben.

Jegyek már 2500 forinttól kaphatók az MKB Musical Arénában (Sopron, Lackner K. u. 48., Hétköznap 8.00-16.00), illetve az ismert jegypénztárakban, így az Interticket országos hálózatában is. Online jegyvásárlás: http://soproniarena.jegy.hu/auditwiev.php?eid=253755&aid=1967&vid=265

Kapcsolódó tartalmak

Linda Eder Prágában koncertezik

admin

Megkezdődtek a Marie Antoinette próbái a Budapesti Operettszínházban

Buchmann-Horváth Emese

Nyilvános a szegedi Háry János szereposztása

Rechtenwald Kristóf

Mr. Banks megmentése

Stern Ágnes

Férfi és Nő – koncert három színészre, egy zeneszerzőre és zenekarra

Buchmann-Horváth Emese