Hírek, beszámolók

Felvételt hirdet a Madách Musical Tánc- és Zeneművészeti Iskola

Az EuroPAS-díjas iskola felvételt hirdet a 2013-14-es tanévre, táncművészeti képzéseire.
 
3-22 évesek jelentkezését várja a Madách Musical Tánc- és Zenemûvészeti Iskola. A diákok komplex képzésen balettet, néptáncot, moderntáncot, musicalt és amerikai szteppet is tanulnak.
 
A növendékek a félévente tartott vizsgaelőadások mellett fellépnek az iskola professzionális színházakban bemutatott saját produkcióiban: Bogármese, Pán Péter, Diótörõ, Gulliver a törpék országában, melyek fõvárosi helyszínei többek között a Mûvészetek Palotája, a Nemzeti Táncszínház, a Thália Színház és a RaM Colosseum. A diákok rendszeresen láthatóak a Madách Színház elõadásaiban is: József és a színes, szélesvásznú álomkabát, Jézus Krisztus Szupersztár, Mary Poppins, részesei voltak a Madách Színház Macskák címû elõadása valamennyi jubileumának (20-25-30 éves). A növendékek táncoltak a Megasztár című televíziós műsorban, és olyan előadók koncertjein, mint Malek Andrea vagy Caramel.
 
A Madách Musical Tánc- és Zenemûvészeti Iskola munkáját számos elismeréssel, többek között EuroPAS-díjjal és MOL Tehetséggondozásért Díjjal is kitüntették, három bajnoki címet nyertek musical és koreográfia kategóriában az ESDU World Dance Masters világversenyen 2009-ben és 2010-ben.
 
A felvételi idõpontja: 2013. szeptember 21. és szeptember 28. (szombat)
Helyszín: 1149 Budapest, Angol utca 75.
További információk: www.mmti.hu
 

 

Kapcsolódó tartalmak

200. Menyasszonytánc az Operettszínházban

Sándor Petra

C'est la vie! Miskolcon

orosz.petra

Feke Pál Band koncert (Kecskemét)

Nagy Péter

A Glee dalai túlszárnyalták a Beatles-t

admin

Pannon Várszínház: mintegy 40 előadás 6 helyszínen a nyári szezonban

Volf Anna