Hírek, beszámolók

Folytatódik az Operettsztárok Budán programsorozat

Március 5-én Feke Pállal és Serbán Attilával, 6-án pedig Janza Katával és Szabó P. Szilveszterrel folytatódik a Budapesti Operettszínház programsorozata.

Feke Pált és Serbán Attilát számtalan darabban láthatta együtt a közönség, többek között a Jézus Krisztus Szupersztárban, Jézus és Júdás szerepében, valamint a két éve a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon bemutatott a The Blues Brothers Show-ban. A két művész külön-külön is számtalan sikerprodukció főszereplője: Feke Pál a Miss Saigon és a Veled, Uram!, Serbán Attila pedig az Oltári srácok és az Elfújta a szél produkciók főbb szerepeiben is látható volt már az Operettszínházban.

Sokan sejthetik, de talán kevesen tudják, hogy a két művész nem csupán kolléga, de jó barát is. Átrium-koncertjük apropóját és témáját is ez és színészi életük állomásai adják. “A mi szakmánkban sokféle emberrel összesodor minket az élet. Van, aki gyorsan van, aki lassabban, de sokan lemorzsolódnak az életünkből. Ritka, amikor két férfit, különálló karrierrel, teljesen más múlttal, tartósan összesodor az élet. Azonosan gondolkozunk, 12 éves barátság köt össze minket. Ez már komoly dolog” – mondta el Serbán Attila. Egy ilyen barátságnak pedig titkai is vannak, és most arra készül a páros, hogy lerántsák a leplet mindarról, amit a közönség eddig nem tudhatott. És persze megszólalnak ismert musical- és rockopera-részletek, zongorakísérettel. Mindehhez egy harmadik barát személyében segítségük is lesz.

“Kísérletet teszünk, hogy mindent elmeséljünk pályafutásunkról, közös élményeinkről. Csonka Bandit hívtuk, hogy mint moderátor tereljen minket. Ő nagyszerű kolléga, pont olyan, aki ezt az estét úgy tudja majd levezetni, ahogyan mi elképzeljük. Jól ismer minket. Szeretnénk a közönségnek, aki a színházból ismer minket, most egy másik oldalunkról bemutatkozni és egy kicsit kifordítunk mindent” – így Feke Pál. – “Az este gerince a beszélgetés lesz, méghozzá a közönség részvételével. Beavatjuk a nézőket abba, ahogyan mi gondolkodunk a színházról, barátságról és az élet dolgairól. Persze a zene nélkülözhetetlen. Erőss Csaba kísér minket zongorán. “Emberközeli” estét szeretnénk, a dalokat is így prezentáljuk, közvetlen, másfél órás estre készülhetnek a nézők.”

A két jó barát mellett, márciusban a “régi nagy páros”, Janza Kata és Szabó P. Szilveszter estje is látható lesz az Átriumban március 6-án. A művészek bensőséges hangulatú klubkoncertre készülnek, sanzonokkal megidézve a 20-as, 30-as évek Párizsának lokálhangulatát.

Forrás: operett.hu

Kapcsolódó tartalmak

Simon Boglárka és Kerényi Miklós Máté is a Lévay énekverseny döntőjében

Volf Anna

Új beállók a Rebecca című musicalben

Sándor Petra

Új gótikus musicalek a láthatáron!

admin

Tizenegyedik alkalommal is Broadway Fesztivál

Volf Anna

Ének az esőben – Közönségtalálkozó a REÖK-palotában

Rechtenwald Kristóf