Hírek, beszámolók

Gengszterek éjszakája – látványos zenés-táncos show

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad egy Chicago-i börtönné alakul át, ahol három kőkemény gengszter ül egy cellában…

Idén MÁZS (Mészáros Árpád Zsolt) a hölgy rajongóinak két jóképű sztárt, két nagyon jó barátját invitálta fellépőnek koncertjére: Vastag Csaba és Hujber Ferenc személyében. A három előadó rosszfiúvá alakul át egy estére és egy igazi gengszter show-t láthatunk.

Vastag Csaba nevét egy ország ismeri most, de Árpi műsoraiban állandó vendégnek mondható és az elmúlt 10 évben a MÁZS-Produkció minden nagykoncertjén fellépett. Hujber Ferencet inkább filmszínészként, mint énekesként ismeri a közönség. Kevesen tudják róla, hogy több musicalben is játszik és rendszeresen képezi a hangját szakemberek segítségével, számára ez lesz az első zenekaros, élő- koncert. A műsorban felcsendülnek igazi pop-rock slágerek és egy – egy musical is természetesen a három énekesre szabva.

A helyszín Chicago – a bűnözés fellegvára. Adott három szívtipró gengszter, egy show-business cella és persze egy tárgyalás… Az, hogy miért és hogyan kerültek a börtönbe, még milyen további balhékat csinálnak ott és ezért milyen büntetés várja őket, az kiderül a koncerten.

 

Időpont: 2011. augusztus 7., vasárnap, esőnap: augusztus 10.

Helyszín: Budapest, Margitsziget Szabadtéri Színpad

 

Jegyek kaphatók az Interticket hálózatában és az ismert jegyirodákban!

Kapcsolódó tartalmak

Olvasd magyarul a Wickedet!

admin

Új arcok a Mi utcánkban

admin

Barbra Streisand zenetörténelmet írt új albumával

Volf Anna

Jonathan Groff Londonban

admin

Beatrice musicalt mutat be az Újszínház

Volf Anna