Hírek, beszámolók

Géniusz Kincskereső Show – musical dalokkal

A Géniusz együttes különleges estére invitálta az érdeklődőket az október elsején a Millenáris Teátrumban megrendezett Kincskereső show című koncertje apropóján.
 
Ahogyan arról beszámoltunk, szeptember 29-én délben a Géniusz frontembere, Oplasznik Péter, Novák Péter valamint a hozzájuk csatlakozott táltosdobosok, művészek (Csengeri Attila és Szerednyei Béla) valamint a járókelők egy hatalmas földgömböt gurítottak végig a Margit körúton a Széna tértől a Millenárisig Parkig, hogy felhívják a figyelmet a környezettudatos életmódra és a Géniusz akkor még csak előkészületben lévő show-jára.
“Az első ember- és környezettudatos rockzenei show Magyarországon” – olvashattuk az esemény plakátján. Ennek megfelelően igazi tartalmas rockzenét, relaxáló jógát, lendületes táncokat és lüktető dobokat is láthatott a Millenáris Teátrumba látogató közönség. Az esemény musical vonatkozása pedig Csengeri Attila jelenléte volt, aki a Géniusz alapító tagjaként meghívást kapott az eseményre. A Hair Let the sunshine in valamint az István, a király Áldozatunk fogadjátok című dalait énekelte, utóbbit regélő táltosdobosok és táncosok kíséretében. 
 

Kapcsolódó tartalmak

Musical "morzsák" Franciaországból

admin

Gyenge évad után musical-dömping a Broadway-n

admin

Így készült az Operaház Fantomja – 1. rész

admin

Spring Awakening könyv a Broadway-n

admin

Moulin Rouge és A muzsika hangja jövőre Egerben

Sándor Petra