Hírek, beszámolók

Ghost a Csillagok évében a Budapesti Operettszínházban

Kétségtelenül a 2012/2013-as évad musicalszenzációja Glen Ballard-Dave Stewart-Bruce Joel Rubin Ghost című musicalje lesz Kerényi Miklós Gábor-KERO® rendezésében.

Van-e visszatérés a szellemvilágból, létezhet-e kapcsolat másik dimenzióba került szeretteinkkel… A spiritizmus játék-e vagy valóság? Ezeket a kérdéseket feszegeti  a világhírű, többszörös Oscar-díjas, Patrick Swayze, Demi Moore és Whoopi Goldberg főszereplésével készült film, a világ egyik legszebb szerelmi története alapján írt zenés változat, mely a londoni West End és a New York-i Broadway után eredeti verzióban tekinthető meg a Budapesti Operettszínházban, sztárszereposztásban (Dolhai Attila, Vágó Bernadett, Szulák Andrea, Mészáros Árpád Zsolt, Szabó P. Szilveszter, Bálint Ádám)! 
 
A musical is két fiatal kapcsolatáról szól. Már épp házasságukat tervezik, amikor egy tragikus véletlen folytán a fiú meghal, de olyan erős benne a szerelem, hogy nem tudja elhagyni az árnyékvilágot. Szelleme itt marad, mert rájön, halálát barátjának hitt vetélytársa okozta, aki most szerelme életére is tör. Egy spiritiszta segítségével kapcsolatot talál a lánnyal, értesíti a veszélyről, ám ő nagyon nehezen érti, s fogadja a rendkívüli eseményeket… Szerelem, krimi, földöntúli létezés, lélegzetelállító történetvezetés és remek zene! Nem véletlenül az elmúlt évek legnagyobb zenés színházi sikere!
 
 
 
Forrás: Operett.hu

Kapcsolódó tartalmak

Csoportterápia premier a Madách Színházban

Utasi Nikolett

Muri Enikő a Madách Színházban

Volf Anna

Klezmermusical a javából!

jambor.dorottya

Egy hétig a szerelemé a főszerep a Madách Színházban

admin

Hamarosan Cigányszerelem premier a Budapesti Operettszínházban

Utasi Nikolett