Hírek, beszámolók

Olivia Newton-Johnnal erősít a Glee

GleeA televíziós évad talán legsikeresebb újoncának számító zenés sorozat, a Glee a remek őszi kezdés után április elején tér vissza a FOX csatorna műsorára. A 22 epizódos első évadból az utolsó 9 rész kerül adásba tavasszal. A készítők a négyhónapos szünet alatt is igyekeznek minél több információval ellátni a rajongókat.

A legfontosabb – ám legkevésbé meglepő – hír, hogy a FOX berendelte a sorozat második évadát, így ősztől új részekkel, és a hivatalos weblapon lévő casting-felhívás szerint néhány új szereplővel folytatódik a középiskolai kórus története.

Olivia Newton-JohnAz első évad második felének forgatása már elkezdődött, az érdeklődés középpontjában elsősorban a Madonna-slágereket felvonultató epizód és a lehetséges vendégszereplők névsora áll.
Szerepet kapott a sorozatban a Tony-díjra jelölt musical-színész, Jonathan Groff. A Glee-nek köszönhetően Groff a Spring Awakening után ismét együtt dolgozhat legjobb barátjával, a Rachelt alakító Lea Michele-lel.
A sorozat készítői megerősítették, hogy az évad második felére visszahívták Kristin Chenoweth-et, ugyanakkor Idina Menzel korábban rebesgetett szerepeltetésével kapcsolatban nem nyilatkoztak.
Biztosan nem csatlakozik a szereplőgárdához az American Idol sztárja, Adam Lambert, aki a vendégszerepléséről szóló pletykákat a napokban cáfolta.
Sikerült viszont megnyerni a produkcióhoz Olivia Newton-Johnt. A színésznő a Let’s Get Physical című dalt énekli majd Jane Lynch (alias Sue Sylvester) partnereként.

Kapcsolódó tartalmak

Két szív Veszprémben

Buchmann-Horváth Emese

Kihirdették a színházi díjak jelöltjeit New Yorkban

admin

Újabb átdolgozás alatt a Volt egyszer egy csapat

admin

Felmondott az Operettben a Szinetár-Bereczki házaspár

Volf Anna

Fogyatékkal élőket vár a Margitszigeti Szabadtéri Színház a Zorba főpróbájára

Buchmann-Horváth Emese