Hírek, beszámolók

Indul a Glee az RTL Klubon

A Glee 2009 tavaszán mutatkozott be az USA-ban, a 2009-2010-es amerikai tévés évad egyik nagy dobása volt, Golden Globe-ot is nyert.

Augusztus 28-án, 16:40-től lesz a képernyőn az RTL Klubon a Glee első része, amelyet rögtön a második követ.

A sorozat magyar címe pedig: Glee – Sztárok leszünk

Rövid ismertető:

A Glee egy amerikai televíziós sorozat, ami Ryan Murphy, a Kés/Alatt kitalálójának új sorozata, ami egy iskolai zenekar, a Glee Club életét követi nyomon. Az elsõ epizód 2009. Május 19.én, az American Idol után volt látható.
A sorozat helyszínéül az Ohio-i William McKinley középiskola szolgál.

Will (Matthew Morrison) a középiskolai spanyol tanár élete megszokásokkal teli és unalmas. Neje Terri (Jessalyn Gilsig) teljesen rátelepedik, és nem hagyja õt kibontakoztatni, bár erre még Will se jön rá. Egy hirtelen ötlettõl vezérelve Will átveszi a Glee-Club irányítását, hogy újra dicsõséget szerezzen az iskolai énekkarnak.
A Glee-Club tagjai az iskola kiközösített tanulói, akiket senki sem tisztel tehetségük miatt. A csapat legtehetségesebb tagja Rachel (Lea Michele) szép lassan beleszeret Finn-be (Cory Monteith) aki az iskola egyik legnépszerûbb tanulója, és akit Will egy aljas csellel kényszerített a csapatba.
Idõvel a Glee-Club egyre ügyesebb és tehetségesebb lesz, az iskola pedig szép lassan felfigyel a “flúgosokra”, de természetesen nem nézi mindenki jó szemmel az iskola rendszerének bomlasztását…

 

Forrás: origo.ho, glee.hu

Kapcsolódó tartalmak

You Can't Stop The Beat!

Tóth Barbara

Love Never Dies: elkészült az első klip

admin

Jézus Krisztus Szupersztár a Voice tehetségeivel

Volf Anna

Kiálts a szeretetért! musical Miskolcon! Jótékonysági előadás

Krista Adrienn

Publikus a Gladiátor musical szereposztása

Buchmann-Horváth Emese