Hírek, beszámolók

Idina Menzel a Glee-ben

GleeA Rent és a Wicked sztárja, Idina Menzel fia születése után sorozat-szerepben tér vissza. A színésznő már korábban tett célzást arra, hogy szívesen csatlakozna a Glee szereplőgárdájához. Menzel a tavasszal adásba kerülő részekben lesz látható először: egy rivális Glee klub vezetőjét alakítja majd, és a tervek szerint az évad második felében végig szerepelni fog a sikersorozatban.

Az év egyik meglepetés-sorozataként számon tartott, és a napokban Golden Globe díjra jelölt Glee állandó szereplői között két Broadway-színészt is találunk. Rachel szerepében a Spring Awakening Wendlájaként megismert Lea Michele, míg Will Schuester szerepében Matthew Morrison (South Pacific) tűnik fel hétről hétre a képernyőn. A két musicalszínész sorozat-beli alakítását szintén Golden Globe jelöléssel jutalmazták.

Vendégszereplőként  Kristin Chenoweth is énekelt a sorozatban, Jonathan Groff (Spring Awakening) pedig az évad második felében jut majd szerephez Lea Michele oldalán.

Nemrég került a boltok polcaira a sorozatban elhangzott dalok második válogatás cd-je, melyen többek között a Proud Mary, az Endless Love vagy a Don’t Rain On My Parade feldolgozása is helyet kapott.

A magyar rajongók számára jó hír, hogy a Glee hamarosan idehaza is képernyőre kerül az RTL Klubon. A csatorna közlése szerint a sorozat szinkronizált lesz, de a dalokat feliratozzák majd.

Defying Gravity:

Kapcsolódó tartalmak

Az István, a király rockoperával kezdi az évadot a békéscsabai Jókai Színház

Volf Anna

Facebook-os szavazás a Dóm téri szereplőkről

Sándor Petra

Béres Attila Bukarestben is sikerrel rendezte meg a Rebeccát

Utasi Nikolett

Hello, Dolly! a Turay Ida Színházban

Buchmann-Horváth Emese

Kerényi Miklós Máté és a Budapest Folk Jazz Band közös koncertje (Múzeumkert Garden & Lounge megnyitó, 2013. 08. 23.)

Czibulka Stella