Hírek, beszámolók

Ha kell egy tánc…az a tangó!

Dolhai Attila már gőzerővel készül február 16-ra, mikor két koncerttel kedveskedik az érdeklődőknek a Budapesti Operettszínházban. A műsor számos meglepetést tartogat a nézők számára – közöttük egy tangót is.

Dolhai Attila és vendégei, Muri Enikő, Vágó Bernadett és Kerényi Miklós Máté egy forró tangóval melegítettek fel egy hideg februári reggelt Budai László tangóvilágbajnok és kollégái segítségével. A táncleckét megelőző sajtótájékoztatón szó esett a közelgő dupla koncertről, amely nagyrészt a művész tavaly ősszel megjelent, Ragyogás című albumára épül, de természetesen musical dalokra és számos meglepetésre is számíthat a közönség. A műsorban duettek is elhangzanak Bordás Barbarával, Muri Enikővel, Vágó Bernadettel és Kerényi Miklós Mátéval.

Ezt követően Vágó Bernadett mesélt németországi élményeiről, ahol a Helene Fischer Show-ban képviselte Elisabeth-ként hazánkat a musical 20. évfordulójára rendezett gálán, Muri Enikő pedig nagy várakozással beszélt Operettszínházbéli debütálásáról a Ghost musicalben.

Az eseményről készült képeink itt láthatók. Dolhai Attila délutáni és esti koncertjére jegyek még korlátozott számban kaphatók.

Kapcsolódó tartalmak

Új arcok a Mi utcánkban

admin

A Vörös Pimpernel

oldadmin

Újabb sikerfilmből készül musical

admin

Érinthetetlenek – Interjú Andrádi Zsanettel

Buchmann-Horváth Emese

Musical és zenés kalandjáték a zalaegerszegi színház idei évadában

Volf Anna